Hei eskarilainen ja eka-tokaluokkalainen!

Seurakuntasi järjestää sinua varten kivaa toimintaa iltapäivisin. Innostuisitko kokkailupainotteisesta kerhosta vai kerhosta, jossa kokkailun lisäksi puuhaillaan paljon muutakin? Tule kokeilemaan kumpi tuntuu kivemmalta - Nuhjalan Puuhapaja vai Keskusta Ilttisklubi? Kokkailukerhoon ja ilttisklubiin voit ilmoittautua nettisivujen ilmoittautumislomakkeen kautta.

Kesäkerho

pienille koululaisille ja eskareille

järjestetään perinteisesti kesäkuussa. Kesäkerhossa vietetään aikaaleikin, askartelun, pikkuretkien ja monenmoisen touhuamisen parissa. Kesän 2019 kerhoaikataulut ilmoitetaan myöhemmin kevätalvella.

Retkiä

Kesäretket suuntautuvat joka vuosi eri puolille eteläistä Suomea sopivan matkan päähän mukaviin lapsille soveltuviin retkikohteisiin. Kesän 2019 retkien kohteet ja aikataulu ilmoitetaan myöhemmin. Katso tarkemmat tiedot retkistä ja ilmoittautumisohjeet lapsi- ja perhetyön kesätoimintaa-sivulta.

Koulun aloittavien siunaamiskirkko

Su 11.8. klo 15 Naantalin kirkossa. Tervetuloa kiakki pienet ja suuremmatkin koululaiset perheineen ja rakkaineen.