Kerhotoimintaa

Syksyn toimintakausi vkot 36-50/2022

____

RC-kerho

7-14-vuotiaille maanantaisin klo 16.30-18.00. Paikkana Dipoli, seurakuntakeskuksen alakerrassa (Piispantie 2). 7-9-vuotiaat huoltajan kanssa.

RC-kerhossa ajetaan 1/10 skaalan autoilla ulkona kelien salliessa ja talviaikaan sisäradalla 1/27 kokoisilla Mini-z autoilla. Kerholla on muutamia kulkuneuvoja, joita voi lainata kerhossa.

Kokkikerhot

4.-6.-luokkalaisille tiistaisin klo 17-18.30 Suopellon koulun kotitalousluokassa.

alakoululaisille keskiviikkoisin klo 13.15-16 Naantalin seurakuntakeskuksen lastentiloissa.

Kokkikerhoissa opit tuntemaan mm. crepen ja peston ja opit tekemään omatoimisesti uusia herkullisia välipaloja, joilla voit myös yllättää iloisesti perheesi.

Tiedoksi
Ilmoittautumiset Nuhjalan kokkikerhoon eskarilaisille ja 1.-3. luokkalaisille pienten koululaisten omalla sivulla

Käsityökerho

1.-6.-luokkalaisille torstaisin klo 18-19 Suopellon koululla.

Ilmoittaudu kerhoihin tästä. Voit ilmoittautua useampaankin kerhoon.
Lisätietoa kerhoista: nuorisotyönohjaaja Timo Havukaiseen 040 130 8330.

Kaikki koululaisten kerhot ovat maksuttomia.

Oletko innokas laulaja? Tule kuoroon!

Lapsikuoro Laaksonlapset
Lapsikuoro Laaksonlapset harjoittelee keskiviikkoisin klo 16.30-17.15 Naantalin seurakuntakeskuksessa, Piispantie 2. Kuoro on tarkoitettu alakouluikäisille. Harjoituksissa opitaan laulamaan yhdessä ja käyttämään ääntä kivojen laulujen, liikkeen ja leikin kautta. Tärkeintä on laulamisen ja yhdessä tekemisen ilo. Kuoroon ei ole pääsykoetta ja osallistuminen on maksutonta. Mukaan voi tulla myös kesken kauden. Tervetuloa iloiseen ja energiseen joukkoon! Kuoroa johtaa Elisa Murtoperä 040 1308 318.

Asutko Rymättylässä?

Tästä linkistä saat tietoa Rymättylän seurakunnan pienoismallikerhosta.