Kerhotoimintaa

Kaikki kerhot ovat ilmaisia. Ota yhteyttä nuorisotyönohjaaja Timo Havukaiseen 040 130 8330.

RC-kerho 7-14-vuotiaille maanantaisin klo 17-18.30. Paikkana Dipoli, seurakuntakeskuksen alakerrassa. 7-9-vuotiaat huoltajan kanssa. Seuraava kerta 27.9.

Kokkikerho 4-6-luokkalaisille tiistaisin klo 17-18.30 Suopellon koulun kotitalousluokassa.

Bändikerho 9-14-vuotiaille keskiviikkoisin klo 14-16 Paikkana Dipoli, seurakuntakeskuksen alakerrassa.

Käsityökerho 1-6-luokkalaisille torstaisin klo 18-19 Suopellon koululla. HUOM! aika vaihtunut ennakkoilmoituksista.

Ilmoittaudu kerhoihin tästä. Voit ilmoittautua useampaankin kerhoon.

Lapsikuoro Laaksonlapset

Lapsikuoro Laaksonlapset harjoittelee keskiviikkoisin klo 16.30-17.15 Naantalin seurakuntakeskuksessa, Piispantie 2. Kuoro on tarkoitettu alakouluikäisille. Harjoituksissa opitaan laulamaan yhdessä ja käyttämään ääntä kivojen laulujen, liikkeen ja leikin kautta. Tärkeintä on laulamisen ja yhdessä tekemisen ilo. Kuoroon ei ole pääsykoetta ja osallistuminen on maksutonta. Mukaan voi tulla myös kesken kauden. Tervetuloa iloiseen ja energiseen joukkoon! Kuoroa johtaa Elisa Murtoperä 040 1308 318.

Tiedoksi: Ilmoittautumiset Nuhjalan kokkikerhoon eskarilaisille ja 1.-3. luokkalaisille pienten koululaisten omalla sivulla

RC-kerho

Minimasinistit tekevät pienoismalleja ja käyttävät RC-laitteita. Pienoismalleista on koottu yleensä valmiita muovimalleja, jotka on sen jälkeen maalattu hienosti.

Joskus on rakennettu dioraama (pienoismaisema) tai valettu kipsistä maalattavia kohokuvia. Kaikenlaisten pienoismallien rakentelu on mahdollista.

RC-puolella on ajeltu 1/10 skaalan autoilla ulkona kelien salliessa ja talviaikaan sisäradalla 1/27 kokoisilla Mini-z autoilla. Kerholla on muutamia kulkuneuvoja, joita voi lainata kerhossa.

Omiakin autoja tai muita laitteita saa tuoda mukaan kerhoon. Toisinaan avustamme korjaamaan rikkoutuneen ajokin taas toimintakuntoon.

Seurakunnan koululaiskerhot ovat ilmaisia. Ilmoittautuminen ylläolevasta linkistä!

Jos olet eskarilainen tai eka-tokaluokkalainen, katso myös mitä kerhotoimintaa meillä on pienille koululaisille. Sielläkin kokkaillaan.

Naantalin seurakunnan aurinkoristi

Bändikerho

Bändikerhossa yli 9-vuotiaat löytävät ehkä uuden soittimen itselleen tai saavat vahvistusta nykyiseen osaamiseen. Kaikenlaisia uusia soittimia on käytettävissä ja saat niihin alkeisiin opastusta. Viime keväänä oli mm. akustisen kitaran ja sähkörumpujen opetusta. Tule testaamaan.

Kokkikerho

Kokkikerhoissa  opit tuntemaan mm. crepen ja peston ja opit tekemään omatoimisesti uusia herkullisia välipaloja, joilla voit myös yllättää iloisesti perheesi.