Kerhotoimintaa

Syksyllä 2021 toiminta jatkuu seuraavasti.  Ensimmäinen kerho 6.9.2021 alkavalla viikolla

Kaikissa kerhoasioissa ota yhteyttä nuorisotyönohjaaja Timo Havukaiseen 040 130 8330.

Bändikerho 9-14-vuotiaille maanantaisin klo 16-16.4. Paikkana Dipoli, seurakuntakeskuksen alakerrassa.

RC-kerho 7-14-vuotiaille maanantaisin klo 17-18.30. Paikkana Dipoli, seurakuntakeskuksen alakerrassa. 7-9-vuotiaat huoltajan kanssa.

Kokkikerho 4-6-luokkalaisille tiistaisin klo 17-18.30 Suopellon koulun kotitalousluokassa.

Käsityökerho 1-6-luokkalaisille keskiviikkoisin klo 16-17 Suopellon koululla.

Kaikki kerhot ovat ilmaisia. Ilmoittautuminen seurakunnan sivujen kautta.
Ilmoittaudu kerhoihin tästä. Voit ilmoittautua useampaankin kerhoon. Ilmoittautuminen on avoinna.

Tiedoksi: Kokkikerho eskari-3 luokkalaisille alkaen ke 18.8. ja to 19.8. klo 13.15-15.15 Nuhjalan kerhotiloissa (Isotalontie 9)
https://www.naantalinseurakunta.fi/koululaisille/pienille-koululaisille ilmoittatumisohje tähän kerhoon linkissä.

RC-kerho

Minimasinistit tekevät pienoismalleja ja käyttävät RC-laitteita. Pienoismalleista on koottu yleensä valmiita muovimalleja, jotka on sen jälkeen maalattu hienosti.

Joskus on rakennettu dioraama (pienoismaisema) tai valettu kipsistä maalattavia kohokuvia. Kaikenlaisten pienoismallien rakentelu on mahdollista.

RC-puolella on ajeltu 1/10 skaalan autoilla ulkona kelien salliessa ja talviaikaan sisäradalla 1/27 kokoisilla Mini-z autoilla. Kerholla on muutamia kulkuneuvoja, joita voi lainata kerhossa.

Omiakin autoja tai muita laitteita saa tuoda mukaan kerhoon. Toisinaan avustamme korjaamaan rikkoutuneen ajokin taas toimintakuntoon.

Seurakunnan koululaiskerhot ovat ilmaisia. Ilmoittautuminen ylläolevasta linkistä!

Jos olet eskarilainen tai eka-tokaluokkalainen, katso myös mitä kerhotoimintaa meillä on pienille koululaisille. Sielläkin kokkaillaan.

Naantalin seurakunnan aurinkoristi

Bändistudio

Bändistudiossa yli 9-vuotiaat löytävät ehkä uuden soittimen itselleen tai saavat vahvistusta nykyiseen osaamiseen. Kaikenlaisia uusia soittimia on käytettävissä ja saat niihin alkeisiin opastusta. Ainakin keväällä oli akustisen kitaran ja sähkörumpujen opetusta. Tule testaamaan.

Kokkikerho

Kokkikerhoissa  opit tuntemaan mm. crepen ja peston ja opit tekemään omatoimisesti uusia herkullisia välipaloja, joilla voit myös yllättää iloisesti perheesi.