Hyppää sisältöön

Tiedoksi! Kaikki kerhot on peruttu ainakin 15.4. saakka. 

 

Kuvauskerho 9-14-vuotiaille alkaen ma klo 16-17 Dipolilla (nuorten tila Piispantie 2)

- Opi kuvaamisen perusteet valaistuksesta ja sommittelusta, kuvan käsittelyä, tulostamista, myös videokuvaamista.

Minimasinistit (RC-kerho) 7-14-vuotiaille, maanantaisin klo 17-18.30. Tähän voit tulla myös huoltajan kanssa.Paikkana Dipoli 

Bändistudio 9-15-vuotiaille. Seuraava kerta ti 14.1. , tiistaisin klo 15-17. Paikkana Dipoli.

- Täällä pääset kokeilemaan erilaisia soittimia. Ohjausta rumpuihin ja kitaran soittoon. Kokeiltavana kosketinsoittimia, haitari, perkussiosoittimia

Kokkikerho 4-6-luokkalaisille. Ti klo 17-18.30 Suopellon koulun kotitalousluokka.

 

Minimasinistit

Minimasinistit tekevät pienoismalleja ja käyttävät RC-laitteita. Pienoismalleista on koottu yleensä valmiita muovimalleja, jotka on sen jälkeen maalattu hienosti.

Joskus on rakennettu dioraama (pienoismaisema) tai valettu kipsistä maalattavia kohokuvia. Kaikenlaisten pienoismallien rakentelu on mahdollista.

RC-puolella on ajeltu 1/10 skaalan autoilla ulkona kelien salliessa ja talviaikaan sisäradalla 1/27 kokoisilla Mini-z autoilla. Kerholla on muutamia kulkuneuvoja, joita voi lainata kerhossa.

Omiakin autoja tai muita laitteita saa tuoda mukaan kerhoon. Toisinaan avustamme korjaamaan rikkoutuneen ajokin taas toimintakuntoon.

 

Seurakunnan koululaiskerhot ovat ilmaisia. Ilmoittautuminen ylläolevasta linkistä!

Jos olet eskarilainen tai eka-tokaluokkalainen, katso myös mitä kerhotoimintaa meillä on pienille koululaisille. Sielläkin kokkaillaan.

logo

Bändistudio

Bändistudiossa yli 9-vuotiaat löytävät ehkä uuden soittimen itselleen tai saavat vahvistusta nykyiseen osaamiseen. Kaikenlaisia uusia soittimia on käytettävissä ja saat niihin alkeisiin opastusta. Ainakin keväällä oli akustisen kitaran ja sähkörumpujen opetusta. Tule testaamaan.

 

Kokkikerho

Kokkikerhoissa  opit tuntemaan mm. crepen ja peston ja opit tekemään omatoimisesti uusia herkullisia välipaloja, joilla voit myös yllättää iloisesti perheesi.