Some-toimintaa kesällä 2020

VAKITUISET
• Sunnuntaisin klo 10 sanajumalanpalvelukset striimataan Facebookiin ja ovat myöhemmin katsottavissa myös YouTubessa.
• Jumalanpalveluksen jälkeen virtuaaliset kirkkokahvit Facebookissa.
• Joka ilta klo 21 on edelleen iltahartaus Facebookissa, YouTubessa ja Instagramissa.

SATUNNAISET

Muuta some-toimintaa tarjoamme kesälomakauden aikana mahdollisuuksiemme ja työntekijäresurssiemme mukaan ja sen tarjonta vaihtelee ja voi olla satunnaistua.

Luvassa on edelleen esim. musiikki- ja lauluhetkiä hieman harvennettuun tahtiin verrattuna menneeseen kevääseen,
ja mahdollisuuksien mukaan livejä.

Uutuutena julkaisemme kesä- ja heinäkuussa torstaisin pieniä tarinatuokioita.

Päivittäiset aamun sanat jäävät nyt tauolle, mutta niitäkin - tai muita aamuhartauksia - saattaa ilmestyä kesän aikana satunnaisesti.

Kesäkonsertit (virtuaalisesti) 16.7. klo 19, 26.7. klo 18/PERUTTU! ja 6.8. klo 19.
Huom!
 Konserttien toteutus saattaa muuttua kesän mittaan tulevien mahdollisten uusien ohjeistusten mukaan. Seuraa tiedottamistamme verkkosivuilla, somessa ja paikallislehdissä.

VUOROVAIKUTUSTA
Naantalin seurakunnan ryhmä ”Armonlaakson lauma” Whatsappissa kokoaa seurakuntalaisia ja työntekijöitä yhteen vaihtamaan kuulumisia ja ajatuksia, rohkaisemaan toisiaan, huhuilemaan seuraa vaikka lenkkipolulle ja välillä ryhmässä muistutellaan tapahtumistakin. Jos haluat mukaan, lähetä nimesi ja puhelinnumerosi Hanne Tuulokselle: 040 130 8309 tai hanne.tuulos@evl.fi.

LAPSIPERHEILLE
Naantalin seurakunnan Lapset hoi! -ryhmä Facebookissa kutsuu mukaan kaikkia lapsiperheitä.

MEIDÄT LÖYDÄT

Kastettu kynä -blogi