Konserttivierailija Japanista

Naantalin kirkko

Yhteistyössä Turun Urkujuhlien kanssa järjestettävän konsertin vieraaksi saadaan Tokiossa syntynyt Keiko Inoue. Konsertin säveltäjänimiä ovat urkusäveltäjinä tuttujen J.S. Bachin ja F. Mendelssohnin lisäksi muiden muassa Bela Bartok.

Vapaa pääsy, ohjelma 10e

Urku auki

Tässä tapahtumassa on ainutlaatuinen tilaisuus päästä kokeilemaan soittamista Naantalin kirkon uruilla.

Avoin kirkkomuskari

Avoimessa kirkkomuskarissa kaikki pääsevät tutustumaan muskarimeininkiin, laulamaan, leikkimään ja soittamaan kivoja lauluja. Laulujen matkassa tehdään retki metsään, katsellaan ja ihmetellään, mitä kaikkea sieltä löytyy. Mukana ovat Elisa-kanttori sekä lastenohjaat Jaana, Kirsti, Tarja ja Telle.

Kirkkomusiikin päivän konsertti

Valtakunnallisen kirkkomusiikin päivän konsertissa kuullaan monipuolinen kattaus kirkkomusiikkia.