Talvinen matka kesäillassa -konsertti

Velkuan Pyhän Henrikin kirkko

Velkua Soi -tapahtuman kirkkokonsertissa ollaan todellisten kontrastien äärellä. Kylmyyden, yksinäisyyden ja kuoleman varjostama laulusarja Winterreise eli Talvinen matka kuullaan lämpimän kotoisassa ja yhteisöllisessä Velkuan kirkossa. Laulusarjan runot ovat Wilhelm Müllerin käsialaa, jotka musiikiksi puki säveltäjä Franz Schubert.

Jaakko Kortekangas, baritoni, Tuija Hakkila, fortepiano. Ohjelma 15 euroa, sisältää kahvitarjoilun. Konsertti järjestetään yhteistyössä Pro Sinervon kanssa.

Naantalin kirkko

Urku auki

Tässä tapahtumassa on ainutlaatuinen tilaisuus päästä kokeilemaan soittamista Naantalin kirkon uruilla.

Avoin kirkkomuskari

Avoimessa kirkkomuskarissa kaikki pääsevät tutustumaan muskarimeininkiin, laulamaan, leikkimään ja soittamaan kivoja lauluja. Laulujen matkassa tehdään retki metsään, katsellaan ja ihmetellään, mitä kaikkea sieltä löytyy. Mukana ovat Elisa-kanttori sekä lastenohjaat Jaana, Kirsti, Tarja ja Telle.

Naantalin kirkko

Kirkkomusiikin päivän konsertti

Valtakunnallisen kirkkomusiikin päivän konsertissa kuullaan monipuolinen kattaus kirkkomusiikkia.