Suvilaulut -yhteislaulutilaisuus

Velkuan Pyhän Henrikin kirkko

Tule mukaan laulamaan Suvilinnun lauluja ja tukemaan Suvivirsi-keräyksellä ugandalaisten lasten ja nuorten koulutusta Kirkon Ulkomaanavun kautta.

Rakkaita kesälauluja laulattamassa kanttori Miika Hartikainen, mukana myös Sirkka ja Sakari Ojanen.

Naantalin kirkko

Urku auki

Tässä tapahtumassa on ainutlaatuinen tilaisuus päästä kokeilemaan soittamista Naantalin kirkon uruilla.

Avoin kirkkomuskari

Avoimessa kirkkomuskarissa kaikki pääsevät tutustumaan muskarimeininkiin, laulamaan, leikkimään ja soittamaan kivoja lauluja. Laulujen matkassa tehdään retki metsään, katsellaan ja ihmetellään, mitä kaikkea sieltä löytyy. Mukana ovat Elisa-kanttori sekä lastenohjaat Jaana, Kirsti, Tarja ja Telle.

Naantalin kirkko

Kirkkomusiikin päivän konsertti

Valtakunnallisen kirkkomusiikin päivän konsertissa kuullaan monipuolinen kattaus kirkkomusiikkia.