Päätöksenteko

Kirkkoherra johtaa seurakuntaa yhdessä seurakuntaneuvoston kanssa.

Naantalin seurakunnassa päätösvaltaa käyttää seurakuntaneuvosto, jossa on puheenjohtajan lisäksi neljätoista (14) muuta jäsentä. Puheenjohtajana toimii kirkkoherra.

Naantalin seurakunta kuuluu Naantalin seurakuntayhtymään yhdessä Merimaskun ja Rymättylän seurakuntien kanssa.

Seurakuntayhtymä huolehtii jäsenseurakuntien talous- ja palkkahallinnosta, kiinteistöhallinnosta, hautaustoimesta, yhteisestä viestinnästä ja ympäristötyöstä.

Seurakuntayhtymän ylintä päätösvaltaa käyttää yhteinen kirkkovaltuusto, jossa Naantalin seurakunnalla on 20 jäsentä.

Seurakuntaneuvosto kaudella 2019-2022

Puheenjohtajana toimii Naantalin seurakunnan kirkkoherra Jani Kairavuo.

Avaimet, joiden pää on sydämen muotoinen

Jäsenet:
Riitta Alho (vpj), Tommy Björkskog , Pirjo Järvenranta, Kari Kouki, Markku Leivo, Mari Leppänen, Katja Mäntylä, Emil Nyblom, Pirjo Orrela, Jari Paasikivi, Erkki Rantanen, Jyrki Rautiainen, Marjo Sipilä, Hannele Vienonen

Kokoonpano (14 jäsentä) määräytyy 2018 vaalien tuloksen perusteella. Henkilökohtaisia varajäseniä ei ole. Varajäsenet kutsutaan vertailulukujen mukaisessa järjestyksessä.

Lue seurakuntaneuvoston tekemistä päätöksistä

Naantalin seurakunnan edustajat yhteisessä kirkkovaltuustossa kaudella 2019-2022

Valitut ehdokkaat vertausluvuittain tästä linkistä.

Yhteisen kirkkovaltuuston puheenjohtaja on Pekka Ritvanen (Naantalin seurakunta)