Haluaisitko osallistua enemmän?

Haluaisitko osallistua seurakunnan toimintaan enemmän, mutta et oikein tiedä miten tai kehen ottaa yhteyttä?

Seurakunnassamme on tarjolla monenlaista osallistumisen mahdollisuutta ja vapaaehtoistyötä. Voit olla mm:

• lähimmäis-/ystäväpalvelija
  • aikuisten kerhon tai piirin vetäjä
  • koululaisten kerhon vetäjä (nuorille)
  • kahvilan hoitaja
  • kirppismyyjä
  • ohjelmasuorittaja tai muu järjestäjä erilaisissa tapahtumissa
  • kuorolainen
  • saattohoidon tukihenkilö
  • isonen
  • yhteisvastuukerääjä
  • messuavustaja
Pieni poika osoittaa katsojaa sormella.
Tarvitsemme juuri sinua! Tule mukaan joukkoomme!

Tee oma ehdotuksesi

Etkö löytänyt tältä listalta omaa juttuasi? Olisiko sinulla jokin erityinen lahja, jonka haluaisit jakaa muiden kanssa? Valokuvaus, maalaaminen, musiikki, askartelun ohjaaminen, luontopolun ideointi tai nikkarointi, auttaminen pihatöissä tms. tms. Ota meihin yhteyttä ja kerro ideasi, miten voisit valjastaa osaamisesi seurakuntasi hyväksi!

Tässä alla muutama henkilö, joilta voit kysellä lisää vapaaehtoistyöstä seurakunnassamme.

Mari vastaa mm. lähimmäispalvelusta, kahvilatoiminnasta ja saattohoidon tukihenkilökoulutuksesta. Päivi vastaa kirppiksen pyörittämisestä.

Tuulikki osaa vastata kysymyksiin lasten ja perheiden kanssa tehtävästä työstä, ja Mika ja Timo taas tuntevat koululaisten ja nuorten parissa tehtävän vapaaehtoistyön mahdollisuudet. He osaavat myös ohjata koululaisia ja nuoria seurakunnan tarjoaman vapaaehtoistyön pariin.

Marja ja Riikka puolestaan vastaavat aikuisille suunnatusta toiminnasta, joten heiltä voi kysellä mm. aikuisten piireistä ja tapahtumien järjestelyihin liittyvistä tehtävistä.

Miika johtaa seurakunnan kuoroa, Chorus Gratiaeta, joten jos kuorolaulu innostaa, niin häneen kannattaa olla yhteydessä.

Ja jos ei vieläkään tärppää, niin nämä kaikki tyypit osaavat varmasti ohjata sinut oikean henkilön pakeille. Soittele tai viestittele! Yhteystietoja tässä alla (puhelimella skrollaa reilusti alaspäin).