Korona-ajan toimintaa 2021

Seurakunta ei ole kiinni, vaan olemme tukenasi ja toimimme mm. Facebookissa. Jos nykyinen maailmantila ahdistaa, ole yhteydessä seurakunnan työntekijöihin matalalla kynnyksellä. Olemme sinua varten ja tukenasi eri elämäntilanteissa (yhteystietolinkki tässä alla).

Jumalanpalvelukset järjestetään toistaiseksi ilman läsnä olevaa seurakuntaa. Jumalanpalvelukset striimataan seurakunnan Facebook-sivulle.
Virtuaaliset kirkkokahvit jumalanpalveluksen jälkeen seurakunnan Facebookissa.

Arkiehtoollinen keskiviikkoisin klo 12 seurakuntakeskuksen pääsalissa, max. 10 hlö. Ilmoittaudu etukäteen kirkkoherranviraston aukioloaikoina ti, to ja pe klo 9-13, p. 040 130 8300 (ei tekstiviesti). Vahva maskisuositus.

Iltahartaudet joka ilta klo 21 seurakunnan somekanavilla (Facebook, Instagram, Youtube).

Aikuisten kokoava toiminta on tauolla 10.3.2021 asti. Myös seurakuntakeskuksen Café Armo ja kirpputori on suljettu.

Lasten ja nuorten toiminta toteutetaan turvaohjeet huomioiden koulujen ollessa lähiopetuksessa. Tarkempia tietoja Tuulikki Palonen-Poikkeus p. 040 130 8320, tuulikki.palonen-poikkeus@evl.fi.

Kirkollisissa toimituksissa (kaste, vihkiminen, konfirmaatio ja hautajaiset) suurin sallittu osallistujamäärä on 10 henkilöä (tähän määrään eivät sisälly pappi, suntio ja kanttori). Hautajaisten sallittu maksimimäärä voidaan ylittää, jotta vainajan kaikkein läheisimmät ihmiset pääsevät mukaan. Osallistujamäärä tulee kuitenkin pyrkiä pitämään mahdollisimman pienenä. Kaikille osallistujille suositellaan vahvasti maskin käyttöä. Lisäksi huolehdimme turvaväleistä ja käsihygieniasta. Vähänkään oireisena ei pidä osallistua toimituksiin.

Tarkempia tietoja kirkollisista toimituksista kirkkoherranvirastosta (yhteystiedot tässä alla).

Pyydämme teiltä ymmärrystä ja kärsivällisyyttä näissä jatkuvasti muuttuvissa oloissa.

__________________________________

Kirkkoherranvirasto palvelee: ti, to ja pe klo 9-13 (ma ja ke suljettu)
Puh. 040 130 8300, s-posti: naantalin.seurakunta@evl.fi

Seurakunnan työntekijät ovat kuulolla myös muulloin. Ole siis yhteydessä rohkeasti ja matalalla kynnyksellä, jos nykyinen maailman tila huolettaa.
Työntekijöiden yhteystiedot tästä linkistä

Kirkon keskusteluapu on tukenasi valtakunnallisessa numerossa 0400 22 11 80 joka ilta klo 18-24 tai osoitteessa www.kirkonkeskusteluapua.fi