Kasvomaski lumessa. Tekstinä Tämä ei ole ikuista, Jumalan rakkaus on.

Korona-ajan toimintaa

Seurakunta ei ole kiinni, vaan olemme tukenasi ja toimimme mm. Facebookissa. Jos nykyinen maailmantila ahdistaa, ole yhteydessä seurakunnan työntekijöihin matalalla kynnyksellä. Meitä kiinnostaa, mitä sinulle kuuluu, olemme sinua varten ja tukenasi eri elämäntilanteissa. Ota yhteyttä!

10 henkilön kokoontumisrajoitus voimassa 31.5. asti. Koskee kertaluonteisia tapahtumia ja yleisötilaisuuksia.

Näihin tilaisuuksiin voit osallistua etänä:

• Jumalanpalvelukset järjestetään ilman läsnä olevaa seurakuntaa. Jumalanpalvelukset striimataan seurakunnan Facebook-sivulle.
  • Iltahartaudet joka ilta klo 21 seurakunnan somekanavilla (Facebook, Instagram, Youtube) toukokuun loppuun. Sen jälkeen pyrimme koronatilanteen salliessa panostamaan ihmisten kasvokkain kohtaamiseen. Sometoimintaa toteutamme mahdollisuuksien mukaan.

Näihin voit tulla paikan päälle:

• Naantalin kirkko avoinna hiljentymistä varten keskiviikkoisin klo 12-14 ja sunnuntaisin klo 14-16. Max. 10 hlö sisään kerralla.
  • Arkiehtoollinen keskiviikkoisin klo 12 seurakuntakeskuksen pääsalissa, max. 10 hlö. Ilmoittaudu etukäteen kirkkoherranviraston aukioloaikoina ti, to ja pe klo 9-13, p. 040 130 8300 (ei tekstiviesti). Noudatamme koronaohjeistuksia.

Kirkollisissa toimituksissa (kaste, vihkiminen, konfirmaatio ja hautajaiset) suurin sallittu osallistujamäärä on 10 henkilöä 31.5. asti (tähän määrään eivät sisälly pappi, suntio ja kanttori).

• Hautajaisten sallittu maksimimäärä voidaan ylittää, jotta vainajan kaikkein läheisimmät ihmiset pääsevät mukaan. Osallistujamäärä tulee kuitenkin pyrkiä pitämään mahdollisimman pienenä.
  • Kaikille osallistujille suositellaan vahvasti maskin käyttöä. Lisäksi huolehdimme turvaväleistä ja käsihygieniasta. Vähänkään oireisena ei pidä osallistua toimituksiin.
  • Tarkempia tietoja kirkollisista toimituksista kirkkoherranvirastosta (yhteystiedot tässä alla).

Aikuisten kokoava toiminta on tauolla toistaiseksi. Myös seurakuntakeskuksen Café Armo ja kirpputori on suljettu.

12-vuotiaiden ja sitä nuorempien lasten toiminta toteutetaan turvaohjeet huomioiden alakoulujen ollessa lähiopetuksessa. Tarkempia tietoja Tuulikki Palonen-Poikkeus p. 040 130 8320, tuulikki.palonen-poikkeus@evl.fi.

Yli 12-vuotiaiden lasten ja nuorten toiminta on tauolla tai toteutetaan etänä. Tarkempia tietoja Tuulikki Palonen-Poikkeus p. 040 130 8320, tuulikki.palonen-poikkeus@evl.fi.

Pyydämme teiltä ymmärrystä ja kärsivällisyyttä näissä jatkuvasti muuttuvissa oloissa.

__________________________________

Kirkkoherranvirasto palvelee toistaiseksi puhelimitse ja sähköpostitse ma-pe klo 9-13.
    Puh. 040 130 8300, s-posti: naantalin.seurakunta@evl.fi

Seurakunnan työntekijät ovat kuulolla myös muulloin. Ole siis yhteydessä rohkeasti ja matalalla kynnyksellä, jos nykyinen maailman tila huolettaa.
    Työntekijöiden yhteystiedot tästä linkistä

Kirkon keskusteluapu on tukenasi valtakunnallisessa numerossa 0400 22 11 80 joka ilta klo 18-24 tai osoitteessa www.kirkonkeskusteluapua.fi