Korona-ajan toimintaa 16.6. alkaen

Yleisötilaisuuksia voidaan järjestää ilman henkilömäärärajoitusta. Lähikontakteja on kuitenkin edelleen vältettävä. 

Maakunnassa on siirrytty koronavirusepidemian perustasolle, joten alueen kunnissa kokoontumisrajoitukset on poistettu. 

Jumalanpalveluksiin ja yleisötapahtumiin kuten konsertteihin Naantalin kirkossa voi osallistua normaalisti 16.6 alkaen kuitenkin huomioiden hyvän käsihygienian ja lähikontakteja on vältettävä. Kasvomaskin käyttö sisätiloissa on edelleen suositeltavaa. 

Tulethan tilaisuuksiin vain terveenä.

Naantalin kirkko on avoinna tutustumista ja hiljentymistä varten kesä-elokuun ajan ti-su klo 11-18. Vespersoitto kirkon tornista joka ilta klo 20. 

Café Armo ja kirppari ovat auki tiistaisin klo 10-13 kesä- ja elokuussa (heinäkuussa suljettu).

12-vuotiaiden ja sitä nuorempien lasten kesätoiminta toteutetaan turvaohjeet huomioiden. Tarkempia tietoja Tuulikki Palonen-Poikkeus p. 040 130 8320, tuulikki.palonen-poikkeus@evl.fi.

Kesän rippileirit ja konfirmaatiot toteutetaan mahdollisimman normaalisti koronatilanteen sallimissa puitteissa. Tarkemmat tiedot: nuorisotyönohjaaja Jari Hiitola 040 130 8332, jari.hiitola@evl.fi.

Seuraa kesän aikana ilmoitteluamme täällä netissä sekä paikallislehdissä. Pyydämme teiltä ymmärrystä ja kärsivällisyyttä näissä jatkuvasti muuttuvissa oloissa. 

__________________________________

Kirkkoherranvirasto palvelee toistaiseksi puhelimitse ja sähköpostitse ma-pe klo 9-13.
Puh. 040 130 8300, s-posti: naantalin.seurakunta@evl.fi

Seurakunnan työntekijät ovat kuulolla myös muulloin. Ole siis yhteydessä rohkeasti ja matalalla kynnyksellä, jos nykyinen maailman tila huolettaa.
Työntekijöiden yhteystiedot tästä linkistä

Kirkon keskusteluapu on tukenasi valtakunnallisessa numerossa 0400 22 11 80 joka ilta klo 18-24 tai osoitteessa www.kirkonkeskusteluapua.fi