Joulun aika 2021

Joulukonsertteja Naantalin kirkossa

Pe 3.12. klo 18.30
CISV Naantali ry:n joulukonsertti. Esiintyjänä Melos-kuoro. Varoja kerätään lasten kansainvälisyys kasvatukseen ja -leiritoimintaan. Liput 10 € ovelta.

To 9.12. klo 19
Laivaston soittokunnan joulukonsertti. Kapellimestari Tero Haikala, solisteja soittokunnan omista riveistä. Vapaa pääsy ja ilmainen ohjelma.

Ke 15.12. klo 19
Perinteinen musiikkiopiston joulukonsertti. Vapaa pääsy ja ilmainen ohjelma.

La 18.12. klo 18
Joulukonsertti. Leni Välimäki, mezzosopraano, Sakari Eirola, baritoni, Anna Kulmala, piano, Sauli Kulmala, alttoviulu, Elisa Murtoperä, urut. Vapaa pääsy, ohjelma 10 €.

Joulukonserteissa koronapassi käytössä.

Itsenäisyyspäivä

Naantalissa
klo 9 kunniakäynti ja seppeleenlasku Laivaston muistoristillä.
klo 10 sanajumalanpalvelus Naantalin kirkossa ja seppeltenlasku sankarihaudoilla. Annukka Lindberg, Elisa Murtoperä, Helianthus, joht. Johanna Järvinen. Avustamassa Naantalin Siniset.
klo 12 itsenäisyyspäivän juhla Kristoffer-salissa, Opintie 2. Kahvitus klo 11.15 alkaen. PERUTTU koronatilanteen vuoksi.

Velkualla
klo 11 sanajumalanpalvelus Velkuan kirkossa ja seppeltenlasku sankarihaudalla. Seppeleenlaskun jälkeen tutustuminen uuteen kouluun ja ohjelmalliset kirkkokahvit Velkuan koululla. Järj. Pro Sinervo ry ja Naantalin seurakunta. Koronapassi käytössä.

Kauneimmat Joululaulut

Su 12.12. klo 18
Kauneimmat Joululaulut Naantalin kirkossa. Juonto Riikka Hietanen. Säestys Miika Hartikainen. Chorus Gratiae.

Ke 15.12. klo 18
Kauneimmat Joululaulut Velkuan kirkossa. Juonto Marja Saantola. Säestys Tiina Lustig.

To 16.12. klo 18
lasten Kauneimmat Joululaulut Naantalin seurakuntakeskuksessa (Piispantie2). Mukana seurakunnan lastenohjaajat sekä kanttori Elisa Murtoperä.

Su 19.12. klo 15
Kauneimmat Joululaulut Naantalin kirkossa. Juonto Jani Kairavuo. Säestys Elisa Murtoperä. Lauluyhtye D’accord.

Su 19.12. klo 17
Kauneimmat Joululaulut Livonsaaren seurantalolla. Juonto Jani Kairavuo. Säestys Elisa Murtoperä.

Ke 22.12. klo 12
Kauneimmat Joululaulut Naantalin seurakuntakeskuksessa (Piispantie 2). Juonto Annukka Lindberg. Säestys Tiina Lustig. Koraalikuoro.

Kauneimmissa Joululauluissa koronapassi käytössä.

To 6.1.2022 klo 10 Kauneimmat Joululaulut –messu Hakapellon kappelissa. Marja Saantola, Irja Aro-Heinilä, saarna. Kanttorina Elisa Murtoperä. Helianthus–kuoro, joht. Johanna Järvinen.
Bussikuljetus kirkkoon reittiä Teersalo klo 8.30 - Livonsaari klo 8.40 - Naantalin seurakuntakeskuksen parkkipaikka (Piispantie 2) klo 9.15 - Aurinkotie - Tuulensuunkatu - Maariankatu -Kaivokatu - Käsityöläiskatu - Myllykiventie Palvelutalon kulmalta -Aurinkotie - Kurkelankatu - Aurinkotie - Maskuntie - Isotalontie - Nuhjalantie - Soinistentie - Hakapellon kappeli. Paluukuljetus samaa reittiä messun jälkeen.

Muuta jouluista

Joulumyyjäiset
la 27.11. klo 10-13 Naantalin seurakuntakeskuksessa lähetystyön ja diakonian hyväksi. Leivonnaisia, käsitöitä, arpoja. Kahvila ja kirpputori auki.

1. adventtisunnuntain perhemessu
su 28.11. klo 11 Naantalin kirkossa. Hietanen, Hartikainen, lastenohjaajat. Tule laulamaan Hoosiannaa
ja nauttimaan glögi- ja piparitarjoilusta.

Joululaulukalenteri
joka ilta klo 21 1. adventtisunnuntaista tapaninpäivään seurakunnan Facebookissa ja Youtubessa.

Vanhemman väen joulujuhla
su 12.12. Klo 12 Naantalin seurakuntakeskuksen pääsalissa (Piispantie 2). Jouluista ohjelmaa. Puuro- ja kahvitarjoilu. Koronapassi käytössä.

Kehitysvammaisten joulujuhla
ke 15.12. klo 16 Aurinkosäätiön palvelutalossa. Ilmoittautumiset to 9.12. mennessä Minna Pykälämaa 040 1308343.

Perinteinen jouluruokailu ke 22.12.
Ateria on tarkoitettu Naantalin seurakunnan alueella asuville työttömille ja pienituloisille talouksille. Sitovat ilmoittautumiset ruokailuun ti 14.12. klo 16 mennessä diakoniatyöntekijöille, joiden yhteystiedot tässä linkissä.

lyhty

Jouluaatosta loppiaiseen

Jouluaatto pe 24.12.

Jouluaaton hartaus klo 12.30 Naantalin kirkossa. Kairavuo, Lindberg, Murtoperä.

Jouluaaton hartaus klo 15 Velkuan kirkossa. Riikka Hietanen, Heikki Suokivi.

Jouluaaton hartaus klo 16 Naantalin kirkossa. Jani Kairavuo, Maiju Laurila, Henri Jussila, laulu.

Jouluyön hartaus klo 23 Naantalin kirkossa. Kairavuo. Hietanen, Murtoperä.

Joulupäivä la 25.12.

Jouluaamun jumalanpalvelus klo 8 Naantalin kirkossa. Kairavuo, Hartikainen, Chorus Gratiae.

Juldagens gudstjänst kl 10.30 Nådendals kyrka. Åbo svenska församling.

Tapaninpäivä su 26.12.
Sanajumalanpalvelus klo 16 Naantalin kirkossa. Hietanen, Lindberg, Hartikainen, Visa Turunen, huilu. Erityisesti lapsiperheille.

Uudenvuodenpäivä la 1.1.
Sanajumalanpalvelus klo 10 Naantalin kirkossa. Lindberg, Hartikainen.

Sunnuntai 2.1.
Messu klo 10 Naantalin kirkossa. Saantola, Hartikainen.

Loppiainen to 6.1.
Kauneimmat joululaulut -messu klo 10 Hakapellon kappelissa. Marja Saantola, Irja Aro-Heinilä, saarna. Kanttorina Elisa Murtoperä. Helianthus –kuoro, joht. Johanna Järvinen.