Jumppa jossa kaikki ovat parhaita

Kevään toimintakausi vkot 2-21/2022

Jumpat tauolla 30.1.2022 asti koronatilanteen vuoksi.

Suosittu gospeljumppa Naantalin seurakuntakeskuksessa tiistaisin klo 17.15 ja äijäjumppa klo 18.30. Kehonhuoltoa ja jumppaa fysioterapeutti Heli Gustafssonin johdolla. Tervetuloa mukaan omalla tyylillä jumppailemaan!

Nyt jo yli 10 vuoden ajan Naantalissa on jumpattu gospelmusiikin tahtiin. Gospeljumpassa kävi ensin vain naisia, mutta sitten perustettiin äijille toinen ryhmä. Tällä hetkellä naisten gospeljumppa ja miesten äijäjumppa kokoavat viikoittain mukavan porukan liikunnan äärelle.

Mitä on gospeljumppa? Sana Gospel on englantia ja tarkoittaa ilosanomaa. Gospeljumppaa ohjataan hengellisen musiikin tahtiin. Todellinen ilosanoma tässä ajassa voi olla myös se että tähän jumppaan mahtuvat kaikki ikään kokoon ja fyysiseen kuntoon katsomatta. Tässä kristilliseltä arvopohjata nousevassa jumpassa jokainen on paras ja jokainen on kaunis. Silti tämä on oikeaa fysioterapeutin vetämää tehokasta liikuntaa ja pumppaa energiaa niin kehoon kuin mieleen ja sieluunkin asti. Jumpan vetäjät voivat antaa vinkkejä myös niille, joilla on fyysisiä rajoitteita iän tai sairauden vuoksi.

Kuvassa punainen teksti "Tervetuloa kokeilemaan hyvän mielen jumppaa!"

Naantalin seurakunnan aurinkoristi