tulostus bigger text smaller text
Etusivu/Toiminta/Viestintä

Viestintä

Seurakunnan ja seurakuntayhtymän viestintäosastolla palvelevat
seurakuntasihteeri Hanne Tuulos Naantalin seurakunnasta, p. 040 130 8309 ja
viestintäsihteeri Merttu-Mari Huoponen seurakuntayhtymästä, p. 040 130 8359.
Voit ottaa yhteyttä heihin myös sähköpostitse: etunimi.sukunimi@evl.fi.

Viestinnän tehtävänä on tukea kristillisen uskon leviämistä ja kasvua sekä huolehtia siitä, että seurakunnan jäsenillä on riittävästi tietoa seurakunnan toiminnasta, hallinnosta, taloudesta ja suunnitelmista.

Mikäli haluat ottaa yhteyttä seurakuntaan, antaa palautetta tai kysyä neuvoa, etkä tiedä kenen puoleen kääntyisit, ota yhteys seurakuntasihteeri Hanne Tuulokseen tai yhtymän viestintäsihteeri Merttu-Mari Huoposeen.

Naantalin seurkuntayhtymän ja seurakunnan viestinnän rungon muodostavat verkkosivut ja Vesper-lehti. Seurakunta on myös läsnä sosiaalisessa mediassa Facebookissa.

Seurakuntayhtymän yhteisen Vesper-lehden päätoimittaja on Yhteisen kirkkoneuvoston puheenjohtaja kirkkoherra Petri Sirén, toimitussihteeri, vastaava toimittaja ja kuvavastaava Hanne Tuulos ja vastaava toimittaja Merttu-Mari Huoponen.

Seurakuntalehti Vesper ilmestyy tällä hetkellä 4 kertaa vuodessa 8-sivuisena ja jaetaan joka talouteen, jossa ei ole mainoskieltoa. Mikäli et saa mainoskiellon vuoksi Vesperiä kotiisi kannettuna, voit noutaa sen seurakuntakeskuksesta.
Seuraa ilmoitteluamme
Naantalin seurakunta ilmoittaa toiminnastaan perjantaisin Rannikoseudun kirkollisia-palstalla, torstaisin Turun Seutusanomat Länsi -lehdessä ja Velkuan tapahtumista Saaristotiedotteessa.

Lisätietoja toiminnasta saa myös työalavastaavilta:
Miika Hartilainen, musiikkityö,  Naantalin seurakunta
Tuulikki Palonen-Poikkeus, lapsityö, Naantalin seurakunta
Timo Havukainen, nuorisotyö, Naantalin seurakunta
Anna Ojala, diakoniatyö, Naantalin seurakunta
Jorma Laine, Merimaskun seurakunta
Nina Lehtovirta, Rymättylän seurakunta

Seurakuntayhtymän viestintäryhmän jäsenet löytyvät seurakuntayhtymän sivuilta tästä linkistä