bigger text smaller text

Soita palvelevaan puhelimeen
  • 10071 suomenkielisille
  • 10072 tai 0800-19072 ruotsinkielisille

Palveleva puhelin on avoinna joka päivä, myös viikonloppuisin ja juhlapäivinä. Päivystys tapahtuu pääasiassa iltayön tunteina.

Soitto Palvelevaan puhelimeen maksaa lankapuhelimesta paikallispuhelumaksun verran. Matkapuhelinta käytettäessä laskutusperusteena on oman operaattorin puheluhinnat.

Palveleva puhelin

Ahdistus ja hätä voivat iskeä sellaisina hetkinä, jolloin ei saa helposti otettua yhteyttä edes keneenkään läheiseen. Kaikilla ei aina ole ihmistä, jonka kanssa voisi tummimpia tuntoja jakaa. Esimerkiksi tällaisessa tilanteessa voit hakea kuuntelijaa ja ymmärtäjää puhelimitse.

Kirkon ylläpitämä Palveleva puhelin tarjoaa yksinkertaisen mahdollisuuden purkaa mieltä painavia asioita. Valmiita vastauksia ei tarjota, vaan keskustelukumppani tukee soittajaa löytämään itse elämäänsä parhaiten sopivia ratkaisuja

01019-0071 suomenkielisille
01019-0072 Församlingarnas Samtalstjänst kl 20-24
Suuntanumeroa ei tarvita.

Päivystysajat ovat koko Suomessa su–to klo 18–01, pe ja la 18–03. Ruotsinkielinen päivystys on joka ilta klo 20–24.

Palveleva netti
Palvelevan puhelimen verkkoauttamispalvelu on osoitteessa evl.fi/palvelevanetti.