Iloa ja valoa musiikkiryhmistä

Musiikki on ihana asia. Se yhdistää, antaa voimaa, luo muistoja ja ilostuttaa arjessa ja juhlassa. Hyvän mielen kokeminen ja tuottaminen tapahtuu lähes  itsestään kun musisoidaan ja lauletaan yhdessä. Opit käyttämään ääntä ja kehityt laulajana. Kuorolaulu tekee hyvää myös keholle, sillä opit myös esim. ryhdin merkityksestä keholle ja laululle sekä oikeasta laulutekniikasta. Löytyisikö seurakunnan musiikkiryhmien parista joku sinulle sopiva? Kokeile jotakin kuoroistamme ja vinkkaa lapsillesi musiikkiryhmistämme.

kuorobaneeri

Chorus Gratiae

Naantalin seurakunnan kuoro Chorus Gratiae toimii aktiivisesti seurakuntansa ja kaupunkinsa alueella. Kuoroa johtaa vs. kanttori Jari Jakoleff, 040 1308 317. Kuoro harjoittelee keskiviikkoisin klo 18.30-20.30 Naantalin seurakuntakeskuksessa. Chorus Gratiae on perinteinen sekakuoro ja tarkoitettu aikuisikäisille. Ohjelmistossa on liturgisen musiikin lisäksi varsin haasteellista klassista kuoro-ohjelmistoa ja myös oman aikamme musiikkia. Kuoro on kantaesittänyt mm. Osmo Tolosen, Jyrki Linjaman ja Juhani Haapasalon musiikkia.

CG

Laaksonlapset

Lapsikuoro Laaksonlapset on tarkoitettu alakouluikäisille. Kuoro harjoittelee keskiviikkoisin klo 17-18 Naantalin seurakuntakeskuksessa, Piispantie 2. Harjoituksissa opitaan laulamaan yhdessä ja käyttämään ääntä kivojen laulujen, liikkeen ja leikin kautta. Tärkeintä on laulamisen ja yhdessä tekemisen ilo. Kuoroon ei ole pääsykoetta ja osallistuminen on maksutonta. Mukaan voi tulla myös kesken kauden. Tervetuloa iloiseen ja energiseen joukkoon! Kuoroa johtaa kanttori Elisa Murtoperä, 040 1308 318.

lapsikuoro

Kysele kanttoreilta lisää myös vapaaehtoisten vetämistä kuoroista, Kainoista Pojista ja Ruusunmarjoista. Vapaamuotoisempaa kertaluonteista laulamista on tarjolla keskiviikon gospelkaraokessa.

Koraalikuoro

Seurakunnassa toimii myös Koraalikuoro, jota johtaa Merimaskun kanttori Tiina Lustig, 040 1308 393. Koraalikuoro on luonteeltaan lähinnä vanhustenkuoro. Harjoitukset pidetään torstaisin klo 11-12 Naantalin seurakuntakeskuksessa.

koraalikuoro

Kirkkomuskarit alle kouluikäisille

Kirkkomuskarissa lauletaan, leikitään, lorutellaan, soitetaan ja kuunnellaan musiikkia. Muskareita vetää kanttori Elisa Murtoperä yhdessä lastenohjaajan kanssa. Klikkaa itsesi kirkkomuskarin omalle sivulle.

Bändikerho alakoululaisille

Bändikerhossa pääset kokeilemaan erilaisia soittimia. Kerhoa vetävät nuorostyönohjaajat Timo Havukainen ja Jari Hiitola. Käy lukemassa lisää kouluikäisten omalta sivulta.