tulostus bigger text smaller text
Etusivu/Toiminta/Musiikki

 

 
Kuorot alkavat
Kuorot harjoittelevat seurakuntakeskuksessa seuraavasti: 

Chorus Gratiae keskiviikkoisin klo 19-20.30. 
Koraalikuoro torstaisin klo 11-12, alk. Tiedustelut: Tiina Lustig 040 130 8393
Ruusunmarjat maanantaisin klo 15-17.30. 
Kainot Pojat maanantaisin klo 17.30-18.30.
Laaksonlapset keskiviikkoisin klo 17. Tiedustelut: Elisa Murtoperä 040 130 8318
  
Uudet ja entiset laulajat ovat tervetulleita kaikkiin kuoroihin!
 

 
Urut

 
Naantalin kirkon urut on rakentanut Kangasalan Urkurakentamo vuonna 1990. Uruissa on 36 äänikertaa jaettuna kolmelle sormiolle ja jalkiolle. Instrumentin esikuvana ovat 1600-luvun alankomaalaiset urut. Soittimen soinnillisen toteutuksen ovat tehneet Helmuth Gripentrog ja Kalevi Mäkinen. Uruilla on tehty viisi CD-levyä ja useita radionauhoituksia Yleisradiolle.

 

 

Musiikki

 

KANTTORIN VIRKA HAETTAVANA

Laajaa yliopistotutkintoa edellyttävä kanttorin virka haettavana 

Naantalin seurakunnassa on haettavana laajaa yliopistotutkintoa (urkujensoitto) edellyttävä kanttorin virka. Hakuaika päättyy 6.4.2018 klo 15.00.
 
Naantalin seurakunnassa on kaksi kanttorin virkaa. Avoinna olevan urkupainotteisen viran edellytyksenä on laaja yliopistotutkinto, erinomainen suomen kielen kirjallinen ja suullinen taito sekä tyydyttävä ruotsin kielen ymmärtämisen taito. Haemme monipuolista ja hyvät vuorovaikutus- ja työyhteisötaidot omaavaa kirkkomuusikkoa, jonka työnkuvaan kuuluu kanttorin perustehtävien lisäksi vastuu seurakunnan lapsikuoron johtamisesta, kirkkomuskareista sekä varhaiskasvatuksen musiikkityön kehittämisestä.
 
Viran vaativuusryhmä on 602 (alkupalkka 3121,11 euroa). Hakijan tulee olla evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen ja ennen viran vastaanottamista hänen on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilasta sekä rikosrekisterilain 6 §:n 2. momentissa tarkoitettu rekisteriote. Virka tulee ottaa vastaan 1.8.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan.
 
Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika. Virkaa hakevan tulee varautua saapumaan haastatteluun ja näytteidenantotilaisuuteen ajankohtana, joka ilmoitetaan erikseen.
 
Naantalin seurakunnan seurakuntaneuvostolle osoitetut hakemukset ansioluetteloineen toimitetaan sähköpostiosoitteeseen naantalin.seurakunta@evl.fi tai postitse os. Piispantie 2, 21100 Naantali. Lisätietoja antaa kirkkoherra Jani Kairavuo, p. 040-1308310, jani.kairavuo@evl.fi
 
 

Musiikki on aina kuulunut kristillisen seurakunnan elämään ja on keskeinen osa seurakunnan julistustyötä, opetusta, jumalanpalveluselämää ja muuta toimintaa. Seurakunnan musiikkityö pyrkii tavoittamaan laajasti kaikkia seurakuntalaisia. Seurakunnan musiikkityö on yhtä aikaa julistusta, palvelua, rukousta ja elämyksiä. Musiikki ja laulaminen lisää iloa ja tuo lohdutusta suruun, saamme siitä voimaa elämään.

Seurakunnassamme musiikki on keskesellä paikalla jumalanpalveluksissa, tapahtumissa  ja kirkollisissa toimituksissa. Sen lisäksi järjestämme konsertteja ja musiikkitilaisuuksia. Naantalin seurakunnassa toimii myös viisi kuoroa, joihin toivotamme teidät tervetulleiksi palvelemaan seurakuntaa ja kokemaan yhdessä laulamisen riemua.


Virsihaku :
hae virsiä numeron perusteella tai sanahaulla

Virren numero


Sanahaku

Kuoro- ja musiikkitoiminta
Chorus Gratiae
Kuorossa on noin 25 laulajaa. Ohjelmistossa on liturgisen musiikin lisäksi varsin haasteellistakin klassista kirkkokuoro-ohjelmistoa ja myös oman aikamme musiikkia.
Lue lisää

Koraalikuoro
Koraalikuoro on luonteeltaan lähinnä vanhustenkuoro.
Lue lisää

Aino-tytöt
Lasten ja nuorten kansanmusiikkiryhmä
Lue lisää