tulostus bigger text smaller text
Etusivu/Toiminta/Musiikki

 

 
Kuorot alkavat
Kuorot harjoittelevat seurakuntakeskuksessa seuraavasti: 

Chorus Gratiae keskiviikkoisin klo 19-20.30. 
Koraalikuoro torstaisin klo 11-12, alk. Tiedustelut: Tiina Lustig 040 130 8393
Ruusunmarjat maanantaisin klo 15-17.30. 
Kainot Pojat maanantaisin klo 17.30-18.30.
Laaksonlapset keskiviikkoisin klo 17. Tiedustelut: Elisa Murtoperä 040 130 8318
  
Uudet ja entiset laulajat ovat tervetulleita kaikkiin kuoroihin!
 

 
Urut

 
Naantalin kirkon urut on rakentanut Kangasalan Urkurakentamo vuonna 1990. Uruissa on 36 äänikertaa jaettuna kolmelle sormiolle ja jalkiolle. Instrumentin esikuvana ovat 1600-luvun alankomaalaiset urut. Soittimen soinnillisen toteutuksen ovat tehneet Helmuth Gripentrog ja Kalevi Mäkinen. Uruilla on tehty viisi CD-levyä ja useita radionauhoituksia Yleisradiolle.

 

 

Musiikki

 

Musiikki on aina kuulunut kristillisen seurakunnan elämään ja on keskeinen osa seurakunnan julistustyötä, opetusta, jumalanpalveluselämää ja muuta toimintaa. Seurakunnan musiikkityö pyrkii tavoittamaan laajasti kaikkia seurakuntalaisia. Seurakunnan musiikkityö on yhtä aikaa julistusta, palvelua, rukousta ja elämyksiä. Musiikki ja laulaminen lisää iloa ja tuo lohdutusta suruun, saamme siitä voimaa elämään.

Seurakunnassamme musiikki on keskesellä paikalla jumalanpalveluksissa, tapahtumissa  ja kirkollisissa toimituksissa. Sen lisäksi järjestämme konsertteja ja musiikkitilaisuuksia. Naantalin seurakunnassa toimii myös viisi kuoroa, joihin toivotamme teidät tervetulleiksi palvelemaan seurakuntaa ja kokemaan yhdessä laulamisen riemua.


Virsihaku :
hae virsiä numeron perusteella tai sanahaulla

Virren numero


Sanahaku

Kuoro- ja musiikkitoiminta
Chorus Gratiae
Kuorossa on noin 25 laulajaa. Ohjelmistossa on liturgisen musiikin lisäksi varsin haasteellistakin klassista kirkkokuoro-ohjelmistoa ja myös oman aikamme musiikkia.
Lue lisää

Koraalikuoro
Koraalikuoro on luonteeltaan lähinnä vanhustenkuoro.
Lue lisää

Aino-tytöt
Lasten ja nuorten kansanmusiikkiryhmä
Lue lisää