Yhteistyössä

Naantalin seurakunnan lapsi- ja perhetyö on verkostoitunut alueen muiden perheiden kanssa työtä tekevien toimijoiden kanssa ja järjestää yhdessä heidän kanssaan lapsille ja perheille toimintaa.

Mukana perhevalmennuksessa

Seurakuntamme varhaiskasvatukseen voi tutustua esim. lastenneuvolan perhevalmennuksen yhteydessä. Kerran kuussa kokoontuvat neuvolan pienryhmät käyvät tutustumassa seurakuntakeskuksessa ja saavat infoa mm. vauvojen värikylvystä.

Ensimmäistä kertaa isäksi ryhmä

Lastenneuvolan isä-ryhmässä on mukana seurakunnan vapaaehtoistyöntekijöitä. Tarkemmat tiedot neuvolasta.

Päiväkotivierailut

Lastenohjaajat vierailevat Naantalin päiväkodeissa vuorotellen keskiviikko- ja perjantaiaamupäivisin. Velkuan Kummelissa toimivassa ryhmäpäiväkodissa käydään ohjelmallisen tuokion kanssa noin kerran kuukaudessa.

Puistotoimintaa 1.5 – 3 v. lapsille

Naantalin seurakuna järjestää yhdessä Naantalin kaupungin varhaiskasvatuksen kanssa puistotoiminta 1.5 – 3 v. kotihoidossa oleville lapsille.

Puistossa leikitään ja ulkoillaan yhdessä muiden lasten ja tutun aikuisen kanssa ja lapsi totuttelee olemaan muutaman tunnin erossa vanhemmistaan.

Puistossa työskentelevät Naantalin kaupungin lastentarhanopettaja ja kaksi lastenohjaajaa Naantalin seurakunnasta.

Toimipaikkana on ollut viime toimintakauden aikana Karvetin alueella. Ensi syksyn toimintapaikka selviää kesän kuluessa.

Puistoaika on kaksi tuntia kerrallaan kahtena päivänä viikossa ja lapsi voi osallistua myös vain toiseen toimintapäivään. Lapsi ilmoitetaan puistotoimintaan lukukaudeksi kerrallaan.

• Toiminta-ajat: Ti klo 14 – 16 ja pe 9.30 – 11.30 (alk. 17.8.)
  • Maksu: Syyslukukauden (17.8. – 7.12.) hinta on 40€ jos lapsi osallistuu toimintaan kerran viikossa ja 80€ jos lapsi osallistuu kaksi kertaa viikossa.
  • Ilmoittautuminen 1.8. alkaen netti-ilmoittautumislomakkeella.
  • Tiedustelut: Suvi Sillanpää 040 660 5740 tai suvi.sillanpaa@naantali.fi

Sulo ja Säde

Tapahtumia yhteistyössä

Järjestämme vuosittain perhetapahtumia eri toimijoiden kanssa.  Viime vuosina on järjestetty Mannerheimin lastensuojeluliiton kanssa uudenvuoden tapahtumia ja osallistuttu seurakuntakeskuksen toimintapisteillä Kirjahyrrä-tapahtumaan.