Pyhiksessä ollaan pyhän äärellä

Pyhäkouluun ovat tervetulleita 3-12 -vuotiaat lapset. Siellä lauletaan lastenvirsiä sekä hengellisiä lauluja ja tutustutaan Raamatun kertomuksiin lapsille sopivin menetelmin. Leikimme, laulamme, liikumme, kuulemme kertomuksia, piirrämme ja askartelemme. Pyhäkoulussa myös rukoillaan yhdessä, pohditaan elämän tärkeitä asioita sekä opitaan elämän perusasioita kuten kiitollisuutta, toisten kunnioittamista, itsensä arvokkaaksi kokemista ja Jumalan hyvyyteen ja huolenpitoon luottamista. Pyhäkoulu on lapselle paikka olla Jumalan lähellä hoidettavana.

Pyhis pidetään kerran kuussa sunnuntaisin klo 17 alkavien Crosspoint-iltojen yhteydessä seurakuntakeskuksen lastentiloissa (Piispantie 2). Mukaan voi tulla milloin itselle sopii, ennakkoilmoittautumisia ei tarvita.

Crosspoint-pyhäkoulua ohjaavat lastenohjaajat Jaana ja Tarja.

Kysele lisää Crosspoint-illoissa tai suoraan Jaanalta ja Tarjalta: 040 1308321.

Legopyhäkoulussa rakennellaan Raamatun kertomuksia ja ollaan pyhän äärellä leikin keskellä. Legopyhis järjestetään muutamia kertoja kaudessa isompien tapahtumien yhteydessä ja sitä pitävät seurakunnan vapaaehtoiset mukavat ohjaajat:

Tarja, Niina, Kaisa, Amanda, Rosa, Outi, Saara ja Riitta.

Kysele lisää Tuulikilta: 040 130 8320.

Sulo ja Säde

Seuraavat pyhäkoulut

• Crosspoint-pyhäkoulu su 16.9, 14.10. ja 18.11. klo 17 seurakuntakeskuksen lastentiloissa (Piispant. 2)
  • Lego-pyhäkoulusta ilmoittelemme myöhemmin. Seuraa ilmoittelua myös muiden tapahtumien yhteydessä Facebookissa ja paikallislehdissä.