Perhekerhossa tehdään yhdessä

Perhekerhoihin aikuiset ja lapset tulevat yhdessä, ja siellä myös tehdään ja koetaan yhdessä.

Perhekerhot pidetään päivisin, jolloin ne tarjoavat kotona päivät lapsia hoitaville vanhemmille tai muille aikuisille ja alle kouluikäisille lapsille mukavaa tekemistä sekä samassa elämänvaiheessa olevien vertaisseuraa ja -tukeakin. Myös perhekerhon vetäjä on vanhempien käytettävissä, kuulijana, keskustelijana ja tukijana.

Perhekerhoissa leikitään, lauletaan, liikutaan, askarrellaan ja hiljennytään.

PERHEKERHOT

• Seurakuntakeskuksessa (Piispant. 2) ma klo 9.30-11.30. Toimintatuokioita, askartelua, kahvi- ja mehuhetki, hartaus, jutustelua, leikkejä ja joskus myös retkiä.  Jaana ja Tarja.
  • Musiikkipainotteinen perhekerho Nuhjalassa (Isotalont. 9) ma klo 9-11. Myös perhepäivähoitajat ovat tervetulleita. Tellervo ja Kirsti.

VAUVAKERHO ensimmäisen lapsen saaneille ma klo 13.30-15.30 seurakuntakeskuksessa. Ohjelmassa on välillä mm. vauvojen värikylpyä. Tarja ja Jaana.

LAULULEIKKIKERHOT perheille ja perhepäivähoitajille lapsineen

• ma klo 9-11 Nuhjalan kerhohuoneella (Isotalont. 9). Kirsti ja Tellervo.
  • joka kolmas ke klo 9-11 seurakuntakeskuksessa (Piispant. 2). Jaana ja Tarja.
Sulo ja Säde
Perhekerhotoiminta on tarkoitettu lapsille yhdessä aikuisen kanssa. Kaikki perhetoiminta on maksutonta eikä ennakkoilmoittautumisia tarvita.

TIEDUSTELUT
Kirsti Koskenoja 040 130 8324