Laulamaan, loruttelemaan ja musisoimaan kirkkomuskariin

Kirkkomuskarissa lauletaan, leikitään, lorutellaan, soitetaan ja kuunnellaan musiikkia.
Muskarissa lapsi pääsee kokonaisvaltaisesti kokemaan musiikin tuomaa iloa ja riemua.
Mukana kulkevat niin perinteiset kuin uudetkin lastenlaulut. Lisäksi kirkon muskarissa on aina läsnä hengellinen ulottuvuus. Yhdessä musisointi tukee lapsen kasvua ja kehitystä monipuolisesti. Muskari on kiva paikka tutustua uusiin lapsiin ja aikuisiin ja luoda heidän kanssaan uusia ystävyyssuhteita.

Kirkkomuskari on mukava yhteinen harrastus. Yhdessä leikitty, laulettu ja soitettu laulu on luontevaa vuorovaikutusta lapsen ja aikuisen välillä. Muskarien yhteydessä toimii maksuton vohvelibaari! Muskaritoiminta on muutenkin maksutonta ja muskareita vetävät musiikin ja kasvatuksen ammattilaiset.

Sulo ja Säde

Ryhmät kokoontuvat seuraavasti:

• to klo 16.30–17 Sirkut (perhemuskari)
  • to klo 17.15-17.45 Tiaiset (3-5 v.)
  • to klo 18-18.30 Peipposet (6-7 v.)

Vetäjinä musiikin maisteri, kanttori Elisa Murtoperä ja lastenohjaaja Kirsti Koskenoja. Muskarin aikana vohvelibaari vanhemmille.

Ilmoittautumiset:

• sähköpostilla: tuulikki.palonen-poikkeus@evl.fi (lapsityö lomalla heinäkuun ajan)
  • verkkosivuilla