tulostus bigger text smaller text
Etusivu/Toiminta/Lapset ja perheet

Sallikaa lasten tulla minun
luokseni, älkää estäkö heitä.
Heidän kaltaistensa on
Jumalan valtakunta.
Mark. 10:14

helistin.fi -perhepalvelu

Yhteystietoja
Lapsityönohjaaja
Tuulikki Palonen-Poikkeus p. 040 130 8320

Lastenohjaajat kerhopisteissä:
Tarja Lehto ja Jaana Härmä, seurakuntakeskus, Piispantie 2 p. 040 130 8321
Tellervo Lehtonen, Ruonan kerhotila, Kurkelankatu 2, Isotalontie 9 Nuhjalassa,p. 040 1308325
Kirsti Koskenoja, Ruonan kerhotila Kurkelankatu 2  ja  Nuhjalan kerho Isotalontie 9, p.  040 130 8324

Lapsityön teologi
Risto Räty p. 040 1308312

Naantalin seurakunta järjestää monipuolista toimintaa lapsille ja perheille. Tutustu lapsityön kotisivuihin ja tule lapsesi kanssa mukaan seurakunnan toimintaan. Seurakuntien lapsityö tukee kotien kristillistä kasvatusta. Keskeisimpiä työmuotoja ovat päiväkerhot, pyhäkoulut, perhekerhot, lasten hoitoparkkitoiminta, hoitajien ja lasten leikkikerhot sekä pienten koululaisten Puuhapajatoiminta. Myös retkiä ja tapahtumia järjestetään.

Toimitilat

Seurakuntakeskus, lasten tilat, Piispantie 2

Nuhjalan kerhot ,
Isotalontie 9,  entinen ryhmis

Ruonan kerhohuone,
Kurkelankatu 2

Toimintaa lapsille ja perheille

Kesällä 2017

Lapsi- ja perhetyön kesäohjelma on ilmestynyt ja on luettavissa ja printattavissa PDF:nä tämän linkin takaa. Tutustu kesäohjelmaan myös lapsityön kesäsivulla.

Ajankohtaista nyt Keväällä 2017

Huom! Kevään  2017 legopyhäkoulu on jäänyt jo kesätauolle ja jatkaa toimintaa 4.9. maanantaista alkaen klo 17-18. Kaikille päivä-, perhe-, pyhäkoululaisten perheille  järjestetään Lasten kevätjuhla Kirkko Naantalin kirkossa 21.5. klo 15, jonka jälkeen kirkkopuistossa klo 15.30 alk. ulkoleikkiohjelmaa ja tarjoilua. Ohjelmassa mm poniajelua, sähköisiä potkulautoja ym. kaikki perheet Tervetuloa!

Crosspoint iltojen yhteydessä on apsille pyhäkoulua sunnuntaisin kerran kuukaudessa seurakuntakeskuksessa klo 17-19.  seuraa kirkollisia ilmoituksia.

Voit  varata lapsellesi päiväkerhopaikan täyttämällä ilmoittautumislomakkeen verkkosivuillamme. Varaa ajoissa päiväkerhopaikka syyslukukaudeksi. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä Myös nykyiset kerholaiset!
Päiväkerhot jatkuvat kesätauon jälkeen 14.8. alkaen viikolla 33.

Pienten koululaisten Puuhapajatoiminta  Isotalontie 9.kerho- tiloissa tiistai-iltapäivisin. Toinen puuhapaja, jossa kokkaillaan on keskiviikkoisin samassa paikassa. ti klo 13 alk., ke klo 12.30 alk.
Mukaan pääsee koska vaan.Tarkemmat tiedot kerhoista sivuiltamme ja p. 040 1308320 puuhapajatoiminta jatkuu elokuussa koulujen alettua.
Monenlaista toimintaa

TIETOA kerhojen ohjelmista

* Ihmettelemme yhdessä  luonnon kauneutta vuodenaikojen vaihtuessa. Tutkimme kasveja ja eläimiä syksyisessä  luonnossa ja opettelemme  pitämään huolta ympäristöstä.
* Iloitsemme kavereista ja ulkoleikeistä.
* Maalaamme, leikimme, askartelemme ja liikumme musiikin tahtiin.
* Ihmettelemme yhdessä mikä voi olla meille pyhää.
* Vauvaperheiden kanssa tapaamme muita vauvaperheitä mm. värikylpyjen merkeissä vauvakerhossa.

Kerhojen säännöllinen viikkotoiminta alkaa kesätauon jälkeen viikolla 33 eli 14.8.  alkaen, HUOM Isotalontien päiväkerho torstai-aamusta siirtyy tiistai aamuun. Tiistaina ollut Musakattiryhmä korvautuu muskaritoiminnalla seurakuntakeskuksen lastentiloissa torstai-iltoina.

Muskariryhmiä aloittaa kolme ja ryhmiä vetää musiikinmaisteri Elisa Murtoperä yhdessä lastenohjaaja Kirsti Koskenojan kanssa. Samaan aikaan kun lapset ovat puolen tunnin muskarissa kuskeille on tarjolla vohvelibaarin antimia. Aikataulut: torstaisin Perhemuskari klo 16.30-17, 3-5v. klo 17.15-17.45 ja 6-7v. klo 18.00- 18.30. Toiminta on maksutonta ja ryhmiin on ilmoittautuminen.

Lapsityön toiminta on tauolla juhannuksesta elokuun alkuun. Elokuussa  toimintaa aloittelee Piknik-päivä perheille kirkkopuistossa torstaina 10.8. klo 10-14. Ohjatua toimintaa, omat eväät mukaan.
Kouluunlähtevien siunaamiskirkko su 13.8. klo 16 Naantalin kirkossa. Tervetuloa ekaluokkalaiset perheineen!

Voit tiedustella uusia paikkoja ryhmiin puhelimitse tai ilmoittautua sivuillamme olevan kaavakkeen kautta.  Ruonan päiväkerhoon voi ilmoittautua jo 2 vuotiaana. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Toimintaa yli 2-vuotiaille on kerran viikossa!

Lapsen voi ilmoittaa kerhoihin pitkin vuotta. Kerhokertoja päiväkerhoissa on 1-3 viikossa. Päiväkerhot ja perhekerhot toimivat seurakuntakeskuksessa, Ruonan kerhohuoneella Kurkelankatu 2:ssa päiväkodin vieressä ja Nuhjalan Isotalontie 9:ssä.
Pienten koululaisten Puuhapajatoimintaa ei tarvitse ilmoittautua, tule kun sinulle sopii!