tulostus bigger text smaller text
Etusivu/Toiminta/Lapset ja perheet

Sallikaa lasten tulla minun
luokseni, älkää estäkö heitä.
Heidän kaltaistensa on
Jumalan valtakunta.
Mark. 10:14

helistin.fi -perhepalvelu

Yhteystietoja
Lapsityönohjaaja
Tuulikki Palonen-Poikkeus p. 040 130 8320

Lastenohjaajat kerhopisteissä:
Tarja Lehto ja Jaana Härmä, seurakuntakeskus, Piispantie 2 p. 040 130 8321
Tellervo Lehtonen, Ruonan kerhotila, Kurkelankatu 2, Isotalontie 9 Nuhjalassa,p. 040 1308325
Kirsti Koskenoja, Ruonan kerhotila Kurkelankatu 2  ja  Nuhjalan kerho Isotalontie 9, p.  040 130 8324

Lapsityön teologi,
Annukka Lindberg p. 040 1308313

Naantalin seurakunta järjestää monipuolista toimintaa lapsille ja perheille. Tutustu lapsityön kotisivuihin ja tule lapsesi kanssa mukaan seurakunnan toimintaan. Seurakuntien lapsityö tukee kotien kristillistä kasvatusta. Keskeisimpiä työmuotoja ovat päiväkerhot, pyhäkoulut, perhekerhot, lasten hoitoparkkitoiminta, hoitajien ja lasten leikkikerhot sekä pienten koululaisten Puuhapajatoiminta. Myös retkiä ja tapahtumia järjestetään.

Toimitilat

Seurakuntakeskus, lasten tilat, Piispantie 2

Nuhjalan kerhot ,
Isotalontie 9,  entinen ryhmis

Ruonan kerhohuone,
Kurkelankatu 2

Toimintaa lapsille ja perheille keväällä 2018

Päiväkerhot  Voit varata lapsellesi päiväkerhopaikan täyttämällä ilmoittautumislomakkeen verkkosivuillamme. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja myös nykyisten kerholaisten täytyy ilmoittautua. Myös syyskaudeksi 2018 voi varata jo paikan.

Legopyhäkoulu jatkaa toimintaa isompien seurakuntatapahtumien yhteydessä. Seuraavaksi 4.3. Nojatuolikirkon yhteydessä seurakuntakeskuksessa klo 18.

Uutta toimintaa on Isotalontiellä torstaiaamupäivällä aloittanut perhekerho. Toiminnassa on mukana myös perhepäivähoitajia. Toiminta on musiikkipainotteista ja avointa. Tule paikalle kun pääset!

Uutta toimintaa 6-8-vuotiaitten Iltisklubi seurakuntakeskuksen lasten tiloissa torstaisin klo 13.30-15.30. 28.9. alkaen. Ilmoita lapsesi mukaan.

Keväällä jatkuu  torstai-iltojen kirkkomuskaritoiminta.

Monenlaista toimintaa

Kerhojen teemoja

* Ihmettelemme yhdessä  luonnon kauneutta vuodenaikojen vaihtuessa. Tutkimme kasveja ja eläimiä talvisessa  luonnossa ja opettelemme  pitämään huolta ympäristöstä.
* Iloitsemme kavereista ja ulkoleikeistä.
* Maalaamme, leikimme, askartelemme ja liikumme musiikin tahtiin.
* Ihmettelemme yhdessä mikä voi olla meille pyhää.
* Vauvaperheiden kanssa tapaamme muita vauvaperheitä mm. värikylpyjen merkeissä vauvakerhossa.

Kirkkomuskari
 Kirkkomuskariryhmiä on kolme. Ryhmiä vetää musiikin maisteri Elisa Murtoperä yhdessä lastenohjaaja Kirsti Koskenojan kanssa. Muskarin yhteydessä toimii maksuton vohvelibaari.
Aikataulut:
Perhemuskari Sirkut (oma aikuinen mukana) torstaisin klo 16.30-17
Tiaiset (3-5v) klo 17.15-17.45
Peipposet (6-7v) klo 18-18.30
Toiminta on maksutonta ja ryhmiin täytyy ilmoittautua.
ilmoittautumiskaavake lapsityön etusivulla tai Tuulikki Palonen-Poikkeukselle p. 040 1308320

Ilmoittautumiset

Voit tiedustella uusia paikkoja ryhmiin puhelimitse tai ilmoittautua sivuillamme olevan kaavakkeen kautta.  Ruonan päiväkerhoon voi ilmoittautua jo 2 vuotiaana. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Toimintaa yli 2-vuotiaille on kerran viikossa!

Lapsen voi ilmoittaa kerhoihin pitkin vuotta. Kerhokertoja päiväkerhoissa on 1-3 viikossa. Päiväkerhot ja perhekerhot toimivat seurakuntakeskuksessa, Ruonan kerhohuoneella Kurkelankatu 2:ssa päiväkodin vieressä ja Nuhjalan Isotalontie 9:ssä.

Pienten koululaisten keskiviikon kokkailu puuhapajatoimintaan Isotalontielle kannatta ilmoittautua. Samoin seurakuntakeskuksen Iltisklubiin tarvitaan ilmoittautuminen.