tulostus bigger text smaller text
Etusivu/Toiminta/Lapset ja perheet

Sallikaa lasten tulla minun
luokseni, älkää estäkö heitä.
Heidän kaltaistensa on
Jumalan valtakunta.
Mark. 10:14
 
 
 

helistin.fi -perhepalvelu

 

 
Yhteystietoja
Lapsityönohjaaja
Tuulikki Palonen-Poikkeus p. 040 130 8320

Lastenohjaajat kerhopisteissä:
Tarja Lehto ja Jaana Härmä, seurakuntakeskus, Piispantie 2 p. 040 130 8321
Tellervo Lehtonen, Ruonan kerhotila, Kurkelankatu 2, Isotalontie 9 Nuhjalassa,p. 040 1308325
Kirsti Koskenoja, Ruonan kerhotila Kurkelankatu 2  ja  Nuhjalan kerho Isotalontie 9, p.  040 130 8324 
 

Lapsityön teologi,
Annukka Lindberg p. 040 1308313
 

 
Naantalin seurakunta järjestää monipuolista toimintaa lapsille ja perheille. Tutustu lapsityön kotisivuihin ja tule lapsesi kanssa mukaan seurakunnan toimintaan. Seurakuntien lapsityö tukee kotien kristillistä kasvatusta. Keskeisimpiä työmuotoja ovat päiväkerhot, pyhäkoulut, perhekerhot, lasten hoitoparkkitoiminta, hoitajien ja lasten leikkikerhot sekä pienten koululaisten Puuhapajatoiminta. Myös retkiä ja tapahtumia järjestetään.
 

 
Toimitilat

Seurakuntakeskus, lasten tilat, Piispantie 2

Nuhjalan kerhot ,
Isotalontie 9,  entinen ryhmis

Ruonan kerhohuone,
Kurkelankatu 2
  

 

 

Toimintaa lapsille ja perheille syksyllä 2017

Päiväkerhot  Voit varata lapsellesi päiväkerhopaikan täyttämällä ilmoittautumislomakkeen verkkosivuillamme. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja myös nykyisten kerholaisten täytyy ilmoittautua. 
 
Legopyhäkoulu jatkaa toimintaa isompien seurakuntatapahtumien yhteydessä. 
  
Pienten koululaisten Puuhapajatoiminta  Isotalontien kerhotiloissa tiistai-iltapäivisin. Keskiviikon puuhamajassa kokkaillaan (paikka on sama). Puuhapajat ti klo 13.30 ja ke klo 12.30. Mukaan pääsee koska vaan.Tiedustelut: 040 1308 320
  
Uutta toimintaa 6-8-vuotiaitten Iltisklubi seurakuntakeskuksen lasten tiloissa torstaisin klo 13.30-15.30. 28.9. alkaen. Ilmoita lapsesi mukaan.
  
Syksyn uutta toimintaa on torstai-iltojen kirkkomuskaritoiminta. Monenlaista toimintaa

Kerhojen teemoja

 

* Ihmettelemme yhdessä  luonnon kauneutta vuodenaikojen vaihtuessa. Tutkimme kasveja ja eläimiä talvisessa  luonnossa ja opettelemme  pitämään huolta ympäristöstä.
* Iloitsemme kavereista ja ulkoleikeistä.
* Maalaamme, leikimme, askartelemme ja liikumme musiikin tahtiin.
* Ihmettelemme yhdessä mikä voi olla meille pyhää.
* Vauvaperheiden kanssa tapaamme muita vauvaperheitä mm. värikylpyjen merkeissä vauvakerhossa.
  
Uudet muskariryhmät 
 
Muskariryhmiä aloittaa kolme. Ryhmiä vetää musiikinmaisteri Elisa Murtoperä yhdessä lastenohjaaja Kirsti Koskenojan kanssa. Samaan aikaan kun lapset ovat puolen tunnin muskarissa kuskeille on tarjolla vohvelibaarin antimia. Aikataulut: Perhemuskari torstaisin klo 16.30-17, klo 17.15-17.45 kolmesta viiteen vuotiaat ja klo 18- 18.30 kuusi ja seitsemän vuotiaat. Toiminta on maksutonta ja ryhmiin täytyy ilmoittautua.

  
Ilmoittautumiset
 
Voit tiedustella uusia paikkoja ryhmiin puhelimitse tai ilmoittautua sivuillamme olevan kaavakkeen kautta.  Ruonan päiväkerhoon voi ilmoittautua jo 2 vuotiaana. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Toimintaa yli 2-vuotiaille on kerran viikossa!
 
Lapsen voi ilmoittaa kerhoihin pitkin vuotta. Kerhokertoja päiväkerhoissa on 1-3 viikossa. Päiväkerhot ja perhekerhot toimivat seurakuntakeskuksessa, Ruonan kerhohuoneella Kurkelankatu 2:ssa päiväkodin vieressä ja Nuhjalan Isotalontie 9:ssä.

Pienten koululaisten puuhapajatoimintaan ei tarvitse ilmoittautua Isotalontielle, mutta seurakuntakeskuksen Iltisklubiin tarvitaan ilmoittautuminen.