Lähetyksen toimintaa

Lähetyspiiri

parillisten viikkojen torstaisin klo 13-14.30 seurakuntakeskuksessa (rh 4). Ohjelmassa on monenlaista lähetysasiaa, juomme kahvit, pysähdymme Raamatun äärelle ja laulamme virsiä ja hengellisiä lauluja. Kesän ajan lähetyspiiri on tauolla ja jatkamme kesän jälkeen syyskuussa uudella innolla.

Lähetyspiiri on päättänyt tukea vuoden 2017 aikana keräämistään varoista seuraavia kohteita:
  • Mika Laihon työ Mongoliassa Kylväjän kautta
  • Medialähetysjärjestö Sanansaattajien Naiset toivon lähteellä -ohjelmat Jakartalla
  • Suomen Pipliaseuran kautta tehtävä Raamatunkäännöstyö Koillis-Intiassa

Merikirkkopiiri

parittomien viikkojen tiistaisin klo 12-13 seurakuntakeskuksessa (rh 3). Merikirkkopiiri tukee Suomen Merimieskirkon työtä erit. Turun Merimieskirkon kautta.

Muita Tapahtumia

Lähetyksen ja diakonian joulumyyjäiset la 25.11.2017 klo 10-13 seurakuntakeskuksessa.

Lähetyksen logo

Kesällä

Lähetyksen piirit ovat tauolla kesän ajan. Normaalien lähetyspiirien sijaan kokoonnumme kesällä kesäraamikseen yhdessä diakoniaväen kanssa. Raamis kokoontuu joka toinen torstai-iltapäivä sään salliessa seurakuntakeskuksen pihalla, muussa tapauksessa ryhmähuoneessa. Aloitamme Filippiläiskirjeestä. Kokoonnumme to 7.6., 21.6., 5.7., 19.7. ja 2.8. klo 14. Vetäjinä vuorottelevat diakoniatyöntekijä Mari Syrjäkoski-Vuollet ja lähetyssihteeri Hanne Tuulos.