Nimikkolähetit - työntekijöitämme maailmalla

Naantalin seurakunta tukee eri lähetysjärjestöjen työyhteydessä työskenteleviä lähetystyöntekijöitä, jotka ovat lähteneet kertomaan tätä ilosanomaa muihin maihin. Sinä olet heidän lähettäjänään avainasemassa maailman evankelioinnissa. Lähetit eivät voi työskennellä ilman lähettäjien taustatukea. He ovat riippuvaisia niin taloudellisesta tuesta kuin esirukouksistammekin.

Pallovoova

Mari ja Seppo Paulasaari,
Jerusalem, Israel

Suomen Lähetysseura

Paulasaaret

Mari ja Seppo työskentelevät Shalhevetyah-keskuksen toiminnanjohtajana ja isäntänä. Keskuksessa kokoontuu monia kansallisuuksia jumalanpalveluksiinsa viikoittain.

Katriina ja Vesa Sipari perh.
Kifissia, Kreikka.

Ev. lut. Kansanlähetys

Siparit

Katriina ja Vesa pakolaistyötä (mm. terveydenhuoltotyötä) Lähi-idästä tulevien turvapaikanhakijoiden kanssa Kreikan Kifissiassa.

Nimikkokohde - Medialähetysjärjestö Sanansaattajien
indonesiankielinen Naiset toivon lähteellä radiotyö Jakartalla, Indonesiassa

Kansainvälinen Toivoa naisille -työ toimii sen puolesta, että yhä useammat naiset ympäri maailman voisivat kuulla olevansa arvokkaita, saada toivon ja ihmisarvoisen elämän. Liikkeen ydin on rukouskalenteri, jossa on jokaiselle päivälle yksi lyhyt rukous. Saman rukouksen rukoilee noin 60 000 naista eri puolilla maailmaa. Samalla kalenteri välittää tietoa naisten tilanteista eri puolilla maailmaa.

Työhön liittyvät myös Toivoa naisille -radio-ohjelmat. Puolet ohjelma-ajasta on käytännön neuvoja, toinen puoli kristillistä sisältöä. Monille maaseudun naisille radio on ainoa mahdollisuus olla yhteydessä ulkomaailmaan ja ainoa väylä kuulla Jeesuksesta.

Indonesia

läetystyön logo
Mika Laiho
Mandalkobi, Mongolia

Lähetysyhdistys Kylväjä

Mika Laiho

Mika työskenelee Mandalkobissa Kobin valo –seurakunnasta käsin ja tekee sekä tavoittavaa evankelioivaa seurakuntatyötä että kehitysyhteistyön projektien koordinoimista.

Riikka-Maria ja Thomas Kolkka
Koillis-Thaimaa

Suomen Lähetysseura

Kolkat

Riikka-Maria ja Thomas tekevät kenttätyötä Lua-kansan parissa Naanin provinssissa Koillis-Thaimaassa ja seurakuntatyötä Chiang Rain provinssissa Pohjois-Thaimassa. Kolkkien työ sisältää mm. musiikki-, pyhäkoulu-, lukutaito- ja raamatunkäännöstyötä.