Hei eskarilainen ja eka-tokaluokkalainen!

Seurakuntasi järjestää sinua varten kivaa toimintaa iltapäivisin. Innostuisitko kokkailupainotteisesta kerhosta vai kerhosta, jossa kokkailun lisäksi puuhaillaan paljon muutakin? Tule kokeilemaan kumpi tuntuu kivemmalta - Nuhjalan Puuhapaja vai Keskusta Ilttisklubi? Kokkailukerhoon ja ilttisklubiin voit ilmoittautua nettisivujen ilmoittautumislomakkeen kautta.

Kesäkerho

pienille koululaisille ja eskareille

4.6.-20.6. klo 9-16 ja 21.6. klo 8-13 seurakuntakeskuksessa (Piispantie 2) leikin, askartelun, pikkuretkien ja monenmoisen touhuamisen parissa. (Kerhopaikat ovat valitettavasti täynnä. Voit kysellä vielä varapaikkoja lapsityönohjaajalta)

Retkiä

Kesäretkille, jotka suuntautuvat tänä kesänä Helsinkiin, Linnamäelle ja Korkeasaareen, ovat myös pienet koululaiset tervetuleita yhdessä oman aikuisen kanssa. Katso tarkemmat tiedot retkistä ja ilmoittautumisohjeet lapsi- ja perhetyön kesätoimintaa-sivulta.