Kerhoissa puuhataan aina jotain kivaa

Alakouluikäisille on seurakunnassa tarjolla monenlaista kivaa puuhaa. Kerhot ovat perinteistä seurakunnan varhaisnuorisotyön viikkotoimintaa, jonka sisällöt elävät ajassa. Tällä hetkellä Naantalin seurakunnassa kokkaillaan, musisoidaan ja huristellaan RC-autoilla. Mikä sinun mielestäsi olisi kivaa?

Minimasinistit

Minimasinistit tekevät pienoismalleja ja käyttävät RC-laitteita. Pienoismalleista on koottu yleensä valmiita muovimalleja, jotka on sen jälkeen maalattu hienosti.

Joskus on rakennettu dioraama (pienoismaisema) tai valettu kipsistä maalattavia kohokuvia. Kaikenlaisten pienoismallien rakentelu on mahdollista.

RC-puolella on ajeltu 1/10 skaalan autoilla ulkona kelien salliessa ja talviaikaan sisäradalla 1/27 kokoisilla Mini-z autoilla. Kerholla on muutamia kulkuneuvoja, joita voi lainata kerhossa.

Omiakin autoja tai muita laitteita saa tuoda mukaan kerhoon. Toisinaan avustamme korjaamaan rikkoutuneen ajokin taas toimintakuntoon.

Tällä hetkellä kerho on kesätauolla. Jatkamme jälleen alkaen maanantaisin klo 17-18.30 Dipolilla 3.9. alkaen.

Jos olet eskarilainen tai eka-tokaluokkalainen, katso myös mitä kerhotoimintaa meillä on pienille koululaisille. Sielläkin kokkaillaan.

Bändistudio

Bändistudiossa yli 9-vuotiaat löytävät ehkä uuden soittimen itselleen tai saavat vahvistusta nykyiseen osaamiseen. Kaikenlaisia uusia soittimia on käytettävissä ja saat niihin alkeisiin opastusta. Ainakin keväällä oli akustisen kitaran ja sähkörumpujen opetusta. Tule testaamaan.

4.9. alkaen tiistaisin klo 15-17 Dipolilla

Kokkikerho

Kokkikerhoissa  opit tuntemaan mm. crepen ja peston ja opit tekemään omatoimisesti uusia herkullisia välipaloja, joilla voit myös yllättää iloisesti perheesi.

Jokin kokkikerhoista alkaa syyskuussa joko Maijamäen koululla tai Suopellon koululla. Aika ja paikka tarkentuvat syksyllä. Seuraa ilmoittelua ja tulee mukaan!