Kohtaamispaikka

Piispantie 2, 21100 Naantali

Kohtaamispaikka

Seurakuntakeskuksen Kohtaamispaikalla järjestetään mm. perhejuhlia ja muistotilaisuuksia. Lisäksi tiistaisin järjestetään Hyvää huomenta naantalilaiset -hartaus ja keskiviikkoisin on tarjolla gospelkaraokea.

Lisätietoa diakonian sivuilta

Café Armo ja kirppis

Café Armo on kaikille avoin, seurakunnan vapaaehtoisten ylläpitämä kahvila, joka on avoinna maanantaista torstaihin klo 10-14. Kahvilan vieressä toimii seurakunnan kirppis, joka pyörii niin ikään vapaaehtoisvoimin. Keskiviikkoisin sekä kahvila että kirppis ovat avoinna klo 18 asti.

Tilaisuuksien järjestäminen kohtaamispaikalla

• Pöytäpaikkoja on 40:lle henkilölle.
  • Käytössä on astiastot ruokailuun ja kahvitukseen.
  • Pöytäliinat sisältyvät vuokraan.
  • Keittiön käyttäjillä pitää olla voimassaoleva hygieniapassi.
  • Salissa ei ole äänentoistojärjestelmää. Tarvittaessa käytettävissä on siirrettävä datatykki ja valkokangas.
  • Tilan vuokraajan käytettävissä on piano.
  • Tiloista peritään vuokra voimassa olevan hinnaston mukaan.
  • Tilavaraukset kirkkoherranvirastosta.

Parkkipaikat

• Parkkipaikat sijaitsevat seurakuntakeskuksen sisäpihalla.
  • Seurakuntakeskukseen pääsee myös julkisilla kulkuvälineillä, joiden aikataulu- ja reittitiedot löytyvät Turun kaupungin palvelusta.

Esteettömyys

• Kohtaamispaikka sijaitsee seurakuntakeskuksen ensimmäisessä kerroksessa, jonne on esteetön pääsy kadun puolelta. Sisäpihalla sijaitsevalta parkkipaikalta tullessa seurakuntakeskuksen ensimmäiseen kerrokseen pääsee hissillä.
  • Inva-WC löytyy juhlatilojen yhteydestä.
  • Lisätietoja: kiinteistönhoitajalta
Lastenhoitohuone