bigger text smaller text
Etusivu/Apuaelämään/Keskusteluapua

Kun haluat keskustella, soita!
Diakoniatyöntekijät
Anita Mäkilä
Minna Pykälämaa
Mari Syrjäkoski-Vuollet
Anna Ojala

Papit
Marja Saantola
Jyrki Rautiainen
Piia Klemi
Annukka Lindberg

Nuorisotyönohjaajat
Timo Havukainen

Keskusteluapua

Ensimmäinen avun ovi avautuu lähelläsi: voit aina ottaa yhteyttä omaan seurakuntaasi. Voit soittaa kirkkoherranvirastoon sen aukioloaikoina ja jättää soittopyynnön tai voit pirauttaa jollekin seurakunnan työntekijöistä heidän suoriin puhelinnumeroihinsa. Työntekijöihin voi myös ottaa yhteyttä sähköpostitse. Tilanteestasi ja asian laadusta riippuen seurakunnan työntekijät voivat joko auttaa sinua suoraan, tai ohjata eteenpäin oikeisiin osoitteisiin.

Moni arkailee hakea apua vaikeuksiinsa, koska pelkää asioidensa leviämistä muiden tietoon. Papeilla, diakoniatyöntekijöillä ja nuorisotyönohjaajilla on kuitenkin työssään ehdoton vaitiolovelvollisuus, asiasi käsitellään siis täysin luottumuksellisesti. Jos epäröit tulla juttelemaan oman paikkakuntasi seurakuntasi työntekijöiden kanssa, voit ottaa yhteyttä myös toisen paikkakunnan työntekijöihin.

Ota rohkeasti yhteyttä!