Messusta voimaa ja rohkeutta

Sunnuntai-aamun jumalanpalvelukset ovat seurakunnan toiminnan ydintä. Jumalanpalvelus on Jumalan kansan juhla, johon tullaan rukoilemaan, laulamaan, kuulemaan Sanaa ja opetusta ja jossa kokoonnutaan yhteisen ehtoollispöydän ääreen kohtaamaan Jeesus. Jumalanpalveluksessa kohdataan myös muita ihmisiä saman pöydän äärellä. Joskus aamumessukin voi olla vaikka ulkona tai se voidaan toteuttaa perhemessuna.

Myös Sinä voit olla mukana valmistelemassa ja tekemässä jumalanpalveluksia erilaisissa vapaaehtoistehtävissä. Voit esim. lukea tekstiä, kerätä kolehtia ja avustaa ehtoollisella saatuasi ehtoollisavustajan koulutuksen.

Tule mukaan tekemään ja osallistumaan! Kysy lisää: piia.klemi@evl.fi tai 040 130 8312.

Tervetuloa kirkkoon joka pyhä klo 10

• kirkossa vietetään messua pääsääntöisesti joka sunnuntai ja pyhäpäivisin klo 10.
  • Jos kaksi pyhää on peräkkäin, on toinen usein sanajumalanpalvelus. Sanajumalanpalveluksessa ei ole ehtoollista.
  • Muista myös arkiehtoollinen seurakuntakeskuksessa ke klo 12 (ei kesällä)

Velkualla kerran kuussa

Jumalanpalveluksia vietetään myös Velkuan kirkossa noin kerran kuussa. Lisäksi palvelutalo Kummelissa on ehtoollishartaus kerran kuussa.

Kirkkovuosi

Seurakunnan jumalanpalveluselämää rytmittävät kristilliset juhlapäivät ja niiden väleissä olevat pyhäpäivät. Pyhäpäivien kokonaisuutta kutsutaan kirkkovuodeksi, joka alkaa 1. adventista. Jokaiselle pyhäpäivälle on olemassa oma teema.