tulostus bigger text smaller text
Etusivu/Joulusivu

"Tähtönen taivahan, osoita tie.
Vie meidät seimen luo, missä se lie.
Valaise matkamme, vie perille.
Pienoisen lapsen luo haluamme.

Tallissa pienessä salaisuus on,
suojassa olkien ja kapalon.
Tähtönen taivahan, perille veit.
Kiitämme sinua, kun tämän teit."

valvoi hiljaa yössä.

koko luomakunta.

San. Anna-Mari Kaskinen
Säv. Pekka Simojoki

"Me odotamme Jeesusta seimessä nukkuvaa"

Tältä sivulta löydät kaikki Naantalin seurakunnan joulunajan tapahtumat.
Voit myös virittäytyä joulun tunnelmaan Jouluradiota kuunnellen.

Lämpimästi tervetuloa seurakunnan joulunajan 2017 tapahtumiin!

Jumalanpalveluksia ja hartauksia

Naantalin kirkossa

Su 3.12. klo 10 messu. Saantola, Kairavuo, Jakoleff, Murtoperä. Chorus Gratiae, joht. Jar Jakoleff.
************************************************
 Ke 6.12. klo 10 itsenäisyyspäivän sanajumalanpalvelus. Kairavuo, Lindberg, Hartikainen. Helianthus, joht. Johanna Järvinen. Jumalanpalveluksen jälkeen seppeltenlasku sankarihaudoilla. Klo 12 itsenäisyyspäivän juhla Kristoffer-salissa.
                                             ************************************************
Su 24.12. klo 10 Huom! ei jumalanpalvelusta.
Su 24.12. klo 12.30 lapsiperheille suunnattu jouluhartaus. Lindberg, Jakoleff.
Su 24.12. klo 16 jouluhartaus. Saantola, Murtoperä.
Su 24.12. klo 22 jouluyön messu. Kairavuo, Murtoperä.
Ma 25.12. klo 8 jouluaamun sanajumalanpalvelus. Saantola, Jakoleff. Chorus Gratiae.
Ma 25.12. klo 10.30 ruotsinkielinen jouluhartaus/julgudstjänst i Nådendals kyrka.
Ti 26.12. klo 10 tapaninpäivän messu. Kairavuo, Lindberg, Lustig. Mukana Koraalikuoro, joht. Tiina Lustig. Lauletaan kauneimpia joululauluja.
Su 31.12. klo 10 messu. Klemi, Lindberg, Jakoleff.
Ma 1.1.2018 klo 10 uudenvuodenpäivän sanajumalanpalvelus. Saantola, Jakoleff.

Loppiaisena 6.1. klo 10
Jani Kairavuon kirkkoherran virkaanasettamismessu Naantalin kirkossa. Toimittaa piispa Kaarlo Kalliala avustajineen. Saarna: Jani Kairavuo, avustava liturgi: Annukka Lindberg.

Jouluista musiikkia

Konsertteja kirkossa

La 9.12. klo 19 Suomalainen joulu –konsertti. Naantalin kamarikuoro, joht. Antti Haapalainen. Mukana Aino-tytöt, joht. Arja Kastinen. Ohjelma 15€.
Ti 12.12. klo 19 ”Nyt syttyy valot tuhannet” - Naantalin musiikkiopiston joulukonsertti. Vapaa pääsy.
La 16.12. klo 18 VG-62:n joulukonsertti. VG-Brass, joht. Jari Virta, Jari Koivisto, laulu, Miika Hartikainen, urut ja piano, Naantalin kamarikuoro, joht. Antti Haapalainen, seurakunnan joulutervehdys. Ohjelma 15€.
Ke 20.12. klo 19 Lumivalkeaa - Petri Laaksosen joulukonsertti. Liput 20€ ennakkoon Ticketmaster.fi tai tuntia ennen ovelta.
Ti 26.12. klo 18 ”Taas kaikki kauniit muistot” -tapaninpäivän joulukonsertti. Pasi Nieminen, laulu ja Kristian Saarinen, urut. Vapaa pääsy. Ohjelma 10€.

Kauneimmat joululaulut

La 9.12. klo 14 lasten ja perheiden kauneimmat joululaulut seurakuntakeskuksessa. Mukana Laaksonlapset ja Elisa Murtoperä sekä lastenohjaajat.
Su 10.12. klo 18 kauneimmat joululaulut kirkossa. Kairavuo, Murtoperä, lauluyhtye Cantus Å.
Su 17.12. klo 15 kauneimmat joululaulut kirkossa. Klemi, Jakoleff, Lucia-kuoro, joht. Virpi Vähäpassi-Viljanen.
Ke 20.12. klo 12 kauneimmat joululaulut seurakuntakeskuksessa. Lindberg, Murtoperä, Koraalikuoro, joht. Tiina Lustig.

Muita jouluisia tapahtumia

La 25.11. klo 10-13 joulumyyjäiset seurakuntakeskuksessa. Leivonnaisia, käsitöitä, arpoja, ohravelliä.

Lasten jouluiset kirkkohetket Hakapellon kappelissa:
pe 8.12. klo 9.15 ja klo 10.15. Nukketeatteri Saviruukku.

Naantalin kirkossa:
ti 12.12 klo 9.15 ja klo 10.15
ke 13.12. klo 9.15 ja klo 10.15
to 14.12. klo 9.15 ja klo 10.15
Ryhmien ilmoittautumiset: tuulikki.palonen-poikkeus@evl.fi.

Su 10.12. klo 12 vanhemman väen joulujuhla seurakuntakeskuksessa. Jouluista ohjelmaa. Puuro- ja kahvi/teetarjoilu.

Ke 13.12. klo 16 kehitysvammaisten joulujuhla. Palvelutalon Aurinkokammarissa.

To 14.12. klo 17 vapaaehtoisten joulujuhla seurakuntakeskuksessa. Kiitosjuhla kaikille seurakunnan vapaaehtoistyöntekijöille. Jouluruokaa ja mukavaa ohjelmaa. HUOM! Ilmoittautumiset pe 1.12. mennessä omalle työntekijälle.

Su 24.12. ja ma 25.12. klo 10-18 Tullin joulu Urheilutalolla, Kuparivuorentie 1 (ks. tarkemmat tiedot diakoniatyön sivuilta).

Su 31.12. klo 15-17.30 Lasten uusivuosi Naantalin seurakuntakeskuksessa. Huom! Tapahtumaan on ilmoittautuminen www.naantali.fi

Velkua

Velkuan kirkossa
Ke 6.12. klo 11 sanajumalanpalvelus. Seppeltenlasku sankarihaudoilla. Klo 12.15 Itsenäisyyspäivän juhla koululla. Keittolounasta varten ilm. 30.11. mennessä Ulla Asunta 0400 456 210.
Ke 13.12. klo 18 kauneimmat joululaulut. Saantola, Jakoleff, Chorus Gratiae, joht. Jari Jakoleff.
Su 24.12. klo 15 jouluaaton sanajumalanpalvelus. Klemi, Jakoleff.

JOULUEVANKELIUMI

Jeesus syntyi maailmaan Pelastajaksesi, Rauhantuojaksesi ja Valoksesi.
Lue Jeesuksen syntymästä kertova jouluevankeliumi!