tulostus bigger text smaller text
Etusivu/Hallinto

Hallinto

Merimaskun, Naantalin ja Rymättylän seurakunnat muodostavat yhdessä  Naantalin seurakuntayhtymän. Ylintä päätösvaltaa käyttää yhteinen kirkkovaltuusto. Yhteinen kirkkoneuvosto johtaa yleisesti seurakuntayhtymän toimintaa ja valmistelee asiat yhteiselle kirkkovaltuustolle.

Naantalin seurakunnan toimintaa johtaa yhdessä kirkkoherran kanssa seurakuntaneuvosto.  Päätetyistä asioista löydät tietoja kokousuutisia-sivulta.

KOKOUSUUTISIA
Kokouskalenteri
Kirkko numeroina
Hallintouudistus-Naantali, Merimasku, Rymättylä
Hallinnon päättäjät:
Seurakuntaneuvosto 2015-2018

Jäsenet:
Alho Riitta, vpj, Ritvanen Pekka, Tavio Tiia, Nyblom Åke, Flander Leena, Saarela Raimo, Aimonen Lasse, Koskinen Ritva, Leppänen Mari, Rantanen Erkki, Paasikivi Jari,  Vienonen Hannele,Kouki Kari, Laakkonen Reijo.

Kokoonpano (14 jäsentä) määräytyi 2014 vaalien tuloksen perusteella. Henkilökohtaisia varajäseniä ei ole. Varajäsenet kutsutaan vertailulukujen mukaisessa järjestyksessä. Seurakuntaneuvoston puheenjohtajana toimii vs. kirkkoherra Jani Kairavuo.

Varajäsenet ryhmittäin 3 ensimmäistä:
Askel: Manner Juha, Turunen Samu, Aro-Heinilä Veikko
Ruusuryhmä: Vänttinen Rauno, Aittokallio Jorma, Hautala Isabella
Majakka: Rönnemaa Olli, Leppänen Stina, Jyväkorpi TimoNaantalin seurakunnan luottamushenkilöt kuvina (vaaleilla valitut seurakuntayhtymän yhteisen kirkkovaltuuston sekä Naantalin seurakuntaneuvoston jäsenet)