bigger text smaller text
Etusivu/Apuaelämään/Apua sairastavalle

Apua sairastavalle

Harva asia pysäyttää ihmisen niin kuin oma tai läheisen vakava sairaus. Mitä nyt on edessä? Miten tämän kanssa eletään? Kuinka tästä selvitään?

Kristillisen ihmiskäsityksen mukaan jokainen ihminen on ainutlaatuisen arvokas hauraanakin – kipeänä, kärsivänä, kärsimättömänä ja väsyneenä.

Meidät on luotu vuoropuheluun Luojan kanssa kaikissa tilanteissa. Kirkon työntekijät kulkevat sairastavan ja läheisten rinnalla myös kotona, sairaalassa ja laitoksissa.

Voit ottaa yhteyttä johonkin papeistamme tai diakoniatyöntekijöistämme. He tukevat sekä sairaalassa että avohoidossa olevia potilaita, heidän omaisiaan ja hoitohenkilökuntaa ja tekevät tarvittaessa koti- ja sairaalakäyntejä. Sekä kotona että sairaalassa sairastavalle on seurakuntaan soittamalla mahdollista saada ehtoollista.

Jos sinä tai läheisesi olet hoidossa Turun yliopistollisessa keskussairaalassa, voit ottaa myös yhteyttä suoraan TYKS:in sairaalapastoreihin.