bigger text smaller text
Etusivu/Apuaelämään

Herra siunatkoon sinua ja varjelkoon sinua.
Herra kirkastakoon kasvonsa sinulle ja olkoon sinulle armollinen.
Herra kääntäköön kasvonsa sinun puoleesi
ja antakoon sinulle rauhan.
Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen.
Aamen.

Apua elämään

Elämässä tulee eteen myös sellaista, mitä ei tilattu: onnettomuuksia, rahahuolia, työttömyyttä, ihmissuhdekarikoita, sairauksia, kuolemaa. Näiltä sivuilta löydät ohjeita, mistä avun hakeminen kannattaa aloittaa ja kenen puoleen kääntyä. Sivuilla on myös henkistä ja hengellistä ensiapua tästä hetkestä huomiseen selviämiseen. Kirkon perustehtävä on auttaa ja tukea vaikeuksien keskellä, sekä käytännöllisissä asioissa että henkisessä selviämisessä. Kanssasi rukoillaan, jos toivot niin. Vierelläsi kuljetaan vaikean asian läpi. Uskosi syvyyttä ja vahvuutta ei kysellä, eikä sitäkään, oletko kirkon jäsen.

Seurakunnassa kokoontuu marras-helmikuun aikana sururyhmä yhteensä seitsemän kertaa torstaina 10.11. alkaen. Ryhmässä pyritään antamaan tilaa omalle surutyölle sekä jakamaan kokemuksia toisten samassa elämäntilanteessa olevien kanssa. Yhteisten tapaamisten tavoitteena on antaa lohtua ja voimaa uudessa elämäntilanteessa. Mikäli olet kiinnostunut osallistumaan ryhmään, ota yhteyttä sururyhmän ohjaajiin viimeistään maanantaina 7.11: pappi Risto Räty 040-1308312 tai diakoni Anna Ojala 040-1308340