tulostus bigger text smaller text
Etusivu/Toiminta/Aikuis- ja perhetyö

"Iloitkaa aina Herrassa!"
Fil. 4:4

Vuonna 2017 kuljemme yhdessä muiden Naantali-Raisio -alueen seurakuntien kanssa kohti 2.12.2017 Turussa järjestettävää kristittyjen yhteistä valtakunnallista Kristuspäivää. Seuraava yhteinen rukousiltamme on ke 17.5. klo 19 Raision Vapaaseurakunnassa (Frälsintie 20) Tule mukaan!

Klikkaa itsesi myös Kristuspäivän valtakunnalliselle sivulle!

Yhteystietoja
Aikuis- ja perhetyön pappina toimii:
Marja Saantola
marja.saantola@evl.fi

Naisten raamis
Kerran kuussa ke klo 18.30 seurakuntakeskuksessa. Tiedustelut: katja.nurmela@naantali.fi.

Tietoa aikuisrippikoulusta http://www.aikuisrippikoulu.fi/

Gospeljumppa
Gospel-jumppa maanantaisin klo 17.15 seurakuntakeskuksessa. Kevään 2017 viimeinen kerta 15.5.

Äijäjumppa maanantaisin klo 18.30 seurakuntakekuksessa. Kevään 2017 viimeinen kerta 15.5.

Syksyllä 2017:
jatkamme tiistaisin 5.9. alkaen.
Gospel-jumppa klo 17.15.
Äijäjumppa Klo 18.30.
Huom! viikonpäivä vaihtunut.

Samaan aikaan gospel-jumpan kanssa Lego-pyhis. srk-keskuksen kerhotiloissa.
Paikalle saa tulla jo klo 17.

Aikuis- ja perhetyö

Aikuis- ja perhetyön toiminta on sinua varten, joka olet kiinnostunut esim. gospeljumpasta, pienryhmätoiminnasta, raamiksista tai parisuhdetoiminnasta.  Myös naisille ja miehille järjestetään silloin tällöin toimintaa erikseen.

Kerran kuukaudessa järjestämme rennossa tunnelmassa Crosspoint-iltoja ja silloin tällöin sanan ja rukouksen iltoja.

Parhaillaan kuljemme yhdessä muiden alueen seurakuntien kanssa kohti 2.12.2017 Turussa järjestettävää kaikkien kristittyjen yhteistä valtakunnallista Kristuspäivää.

Tervetuloa mukaan!
Crosspoint-illat

CROSSPOINT tarkoittaa tienristeystä, missä Jumalan tie kohtaa ihmisen tien. Crosspoint-illoissa on musiikkia, opetusta, rukousta, kahvittelua rennossa tunnelmassa sekä lapsille omaa ohjelmaa. Ne ovat mukavan yhdessäolon iltoja, joihin voi tulla olit sitten nuori, vanha, sinkku tai naimisissa. Niissä viihtyvät kaikki. Iltoja järjeestetään seurakuntakeskuksessa (Piispantie 2), koko syksyn ajan kerran kuussa.

Kevään 2016 Crosspoint-illat pidetään seurakuntakeskuksessa seuraavina sunnuntaina klo 17 alkaen:

7.5. Laura Kalaja